Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Καλεί την Κυριακή στο Σύνταγμα για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών

Date:

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (EKA) καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση της Κυριακής 26 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στο Σύνταγμα, «για να διαδηλώσουμε μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Δεν θα επιτρέψουμε να συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών».

«Τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το έγκλημα στα Τέμπη καταρρίπτουν εκκωφαντικά την προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρείται από την κυβέρνηση, την ΕΕ και την Hellenic Train, με σκοπό την απελευθέρωση και την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων, το κυνήγι του κέρδους και τη μείωση του κόστους. Επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο ότι πολλά από τα θύματα επέζησαν από την σύγκρουση και βρήκαν φριχτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά που ακολούθησε», αναφέρει.

Το ΕΚΑ καλεί τους εργαζόμενους συνολικά σε κάθε χώρο δουλειάς, μέσα από τα Σωματεία τους, «να διασφαλίσουν τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία σε όλους τους εργασιακούς χώρους».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

«Στραγγαλίζουν» τα νοικοκυριά – Θηριώδεις αυξήσεις στο ρεύμα μέχρι 76% για το Νοέμβριο

Ολο και πιο βαθιά στην απόγνωση βυθίζονται μήνα με...

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο ΔΕΛΤΙΟ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση στην Hellenic Train»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη...

Ισπανία -Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Αποκάλυψη για λάθος εντολή πριν από τη σύγκρουση των τρένων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό...