Κυρανάκης: Μέσα στον Ιούλιο πιλοτικά 24ωρο μετρό και τραμ

Date:

Την πιλοτική εφαρμογή του μέτρου για 24ωρο μετρό και τραμ τα Σαββατοκύριακα ανακοίνωσε νωρίτερα τη Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Κ. Κυρανάκης ανακοίνωσε ότι το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου μετρό και τραμ θα λειτουργήσουν για 24 ώρες συνεχόμενα, στο πλαίσιο της εξέτασης του αν είναι εφικτή η εφαρμογή του μέτρου, με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων από οδηγούς υπό την επήρεια μέθης.

Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα τεθούν σε λειτουργία και νέες 24ωρες λεωφορειακές γραμμές προς διευκόλυνση των πολιτών.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο ΔΕΛΤΙΟ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση στην Hellenic Train»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη...

Ισπανία -Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Αποκάλυψη για λάθος εντολή πριν από τη σύγκρουση των τρένων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό...