Τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο

Date:

Τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα ακινητοποιήθηκε μετά την πρόσκρουσή του σε δέντρο που είχε πέσει πάνω στις γραμμές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Hellenic Train», «η αμαξοστοιχία 1547 (Χαλκίδα – Αθήνα) προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο επί της γραμμής στο ύψους του Αγίου Στεφάνου, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή της».

Η εταιρεία αναφέρει ότι «δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός επιβατών και προσωπικού, ενώ αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις».

Σε νεότερη ενημέρωσή της λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η «Hellenic Train» ανέφερε ότι λόγω του ατυχήματος η αμαξοστοιχία IC53 αναμένει στον σιδηροδρομικό σταθμό Αφιδνών, και η IC54 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο ΔΕΛΤΙΟ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση στην Hellenic Train»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη...

Ισπανία -Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Αποκάλυψη για λάθος εντολή πριν από τη σύγκρουση των τρένων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό...