Συνάντηση συνταξιούχων και εν ενεργεία Σιδηροδρομικών με μεγάλη συμμετοχή στην Τρίπολη!

Date:

Συνάντηση συνταξιούχων και εν ενεργεία Σιδηροδρομικών με μεγάλη συμμετοχή στην Τρίπολη!

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το μεσημέρι στο Σταθμό του ΟΣΕ στην Τρίπολη έγινε συνάντηση – συνεστίαση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών αλλά και εν ενεργεία, από την Αττική και την Πελοπόννησο.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Ο Φίλιππος Κωνσταντόπουλος, με ανάρτηση του στο facebook αναφέρει: «Ευχαριστούμε ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν σήμερα σε μια άνευ προηγουμένου συνάντηση στο ιστορικά κτήριο του σταθμού Τρίπολης από εργαζόμενους και συνταξιούχους στον ΟΣΕ. Τα συναισθήματα ήταν πολλά και έντονα και με την συγκίνηση να κυριαρχεί, να είμαστε όλοι καλά, Ραντεβού στο επόμενο αντάμωμα!»

Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους οι σιδηροδρομικοί της Πελοποννήσου ανάφεραν πως:

  • Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για σύγχρονη, ασφαλή κα φθηνή σιδηροδρομική συγκοινωνία.
  • Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε ανοιχτό και ασφαλή τον Προαστιακό της Πάτρας  και τα τμήματα της Πελοποννήσου που ακόμα βρίσκονται σε λειτουργία (Διακοφτό–Καλάβρυτα, Κατάκωλο–Πύργος-Αρχαία Ολυμπία) καθώς και για την επαναλειτουργία όλων των Γραμμών που είναι σε αναστολή.
  • Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να καλύπτονται οι θέσεις που προβλέπονται από το οργανόγραμμα και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
  • Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να απαιτούμε την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης και τοποθέτησης των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην κυκλοφορία των τρένων.
  • Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις εργασίας που θα ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες διαβίωσης.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Μετά από τρία χρόνια σφύριξε ξανά το τρένο στη Φλώρινα

Χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη...

Προαστιακός Λάρισα-Θεσσαλονίκη: Εκδοτήρια εισιτηρίων θα λειτουργήσουν σε Νέους Πόρους και Λεπτοκαρυά

Εκδοτήρια εισιτηρίων σε Νέους Πόρους και Λεπτοκαρυά, ετοιμάζει, σύμφωνα...

Μετρό: Αυτοί οι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα από την Τρίτη 5 Μάη

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό...

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της...