Τρένο ακινητοποιήθηκε έξω από τη Σίνδο – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Date:

Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη για τη Λάρισα σταμάτησε και οι επιβάτες επέστρεψαν στη Σίνδο, από όπου συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλον συρμό

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πρωινού δρομολογίου της Hellenic Train με προορισμό τη Λάρισα.

Η αμαξοστοιχία αναχώρησε στις 7.30 από τον σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη και αναμενόταν να φτάσει στις 9.13 στη Λάρισα.

Ωστόσο λίγο έξω από τη Σίνδο το τρένο ακινητοποιήθηκε και οι επιβάτες παρέμειναν για δύο ώρες εντός του τρένου.

Όπως είπε στη Voria.gr κάποιος από αυτούς, η αμαξοστοιχία ήταν παλιά και πιθανόν έμεινε λόγω μηχανικής βλάβης. Ο ίδιος ανέφερε πως τους ενημέρωσαν ότι θα φτάσει στο σημείο άλλος συρμός για να συνεχίσουν με αυτόν το ταξίδι τους.

«Βρισκόμαστε στη μέση του πουθενά, κάπου έξω από τη Σίνδο και περιμένουμε άλλο τρένο για να συνεχίσουμε το ταξίδι. Απαράδεκτη κατάσταση, ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη με έναν πολύ παλιό συρμό», δήλωσε ο αγανακτισμένος επιβάτης.

Λίγο μετά τις 9.00 έφτασε άλλο τρένο, το οποίο παρέλαβε τους επιβάτες και συνέχισε το δρομολόγιο για τη Λάρισα.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο Πειραιά του ΟΣΕ

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο...

Τέμπη: Ειδικό Δικαστήριο δείχνει ο εισαγγελέας για το μπάζωμα στον χώρο της τραγωδίας

Την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, καθώς και...

ΓΑΙΑΟΣΕ: Σχέδιο παραχώρησης σε «επενδυτές» των σιδηροδρομικών σταθμών Λάρισας, Πλαταμώνα και Κατάκολου

Στην έναρξη της διαδικασίας αξιοποίησης τριών σημαντικών ακινήτων της σιδηροδρομικής περιουσίας...

Δίκη για Τέμπη: Απόρριψη των αιτημάτων αναβολής πρότεινε η εισαγγελέας

Την απόρριψη των αιτημάτων για την αναβολή της δίκης...