Εκκενώθηκε συρμός του μετρό

Date:

Στοιχεία καθημερινότητας αποκτούν τα προβλήματα στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αττικής. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το πρωί του Σαββάτου 4 Γενάρη δεκάδες επιβάτες της γραμμής 3 του Μετρό ταλαιπωρήθηκαν στον σταθμό Μοναστηράκι, με τον συρμό τελικά να εκκενώνεται, με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο στις πλατφόρμες.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί ο συρμός με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο πραγματοποίησε στάση στον σταθμό Μοναστηράκι. Το τρένο παρέμεινε για αρκετά λεπτά ακινητοποιημένο με τα φώτα μέσα στα βαγόνια να ανάβουν και να σβήνουν δύο φορές. Περίπου στις 8.10 π.μ., εργαζόμενοι ενημέρωσαν το επιβατικό κοινό ότι το τρένο εκκενώνεται.

Επικράτησε συνωστισμός στις πλατφόρμες, ενώ εργαζόμενοι επιθεωρούσαν τα βαγόνια, έως ότου ο συρμός αποσύρθηκε.

Για τα αίτια της καθυστέρησης και της ταλαιπωρίας δεν δόθηκε κάποια εξήγηση. Πρόκειται για το 4ο περιστατικό σε μέσα σταθερής τροχιάς, μέσα σε λίγες μέρες.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο Πειραιά του ΟΣΕ

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο...

Τέμπη: Ειδικό Δικαστήριο δείχνει ο εισαγγελέας για το μπάζωμα στον χώρο της τραγωδίας

Την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, καθώς και...

ΓΑΙΑΟΣΕ: Σχέδιο παραχώρησης σε «επενδυτές» των σιδηροδρομικών σταθμών Λάρισας, Πλαταμώνα και Κατάκολου

Στην έναρξη της διαδικασίας αξιοποίησης τριών σημαντικών ακινήτων της σιδηροδρομικής περιουσίας...

Δίκη για Τέμπη: Απόρριψη των αιτημάτων αναβολής πρότεινε η εισαγγελέας

Την απόρριψη των αιτημάτων για την αναβολή της δίκης...