Δελτίο Τύπου του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών

Date:

Δελτίο Τύπου του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών
Το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στους συναδέλφους και τους φίλους μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
και σας καλούμε να παρακολουθήσετε την συναυλία της Χορωδίας μας στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ του ΠΕΙΡΑΙΑ στις 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 20:00 με το «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ» και το «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ του Ψ.Ο.Σ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών ταξίδεψαν, από 11 έως 16 Απριλίου 2019, στη Βουλγαρία και τη Σερβία, πραγματοποιώντας συναυλίες αφιερωμένες στην συμπλήρωση των 150 χρόνων του ελληνικού σιδηρόδρομου και των 65 χρόνων από την ίδρυσή της χορωδίας.

Την Παρασκευή 12/4 εμφανίστηκαν στο θαυμάσιο θέατρο του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Σόφιας και καταχειροκροτηθήκαμε από τους Βούλγαρους συναδέλφους.
Την Κυριακή 14/4 στην Κρύπτη του Ιερού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι εντυπωσιάσαμε, όχι μόνο τους καλεσμένους, αλλά και τους επισκέπτες του ναού.
Τέλος, την Δευτέρα 15/4, στην ιστορική Ναϊσσό, σημερινή Νις, τραγουδήσαμε στο θέατρο της πόλης που κάθε χρόνο φιλοξενεί το διεθνές φεστιβάλ χορωδιών, μπροστά σε πολλούς συναδέλφους σιδηροδρομικούς και σε ένα ένθερμο και ενθουσιώδες μουσικόφιλο κοινό που μας αποθέωσαν με παρατεταμένο χειροκρότημα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση αυτής της πολύ επιτυχημένης αποστολής και τους βεβαιώνουμε πως αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι μόνο όσον αφορά στην απόδοση της χορωδίας μας, αλλά και στο ήθος και την πολιτιστική προσφορά των Ελλήνων σιδηροδρομικών.

Για το Δ.Σ. του Ψ.Ο.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ευστ. Κολλύρης

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκδήλωση παρουσίασης του έργου «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ» του Λευτέρη Μανωλά την Πέμπτη 23/5/2024

Εκδήλωση παρουσίασης του έργου «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ» του...

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2024 σε βίντεο

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2024 σε...

Τέμπη: Ελεύθερος υπό όρο στέλεχος της ΕΡΓΟΣE μετά την απολογία του στον ανακριτή

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή...

Συμμετοχή των σιδηροδρομικών στην 24ωρη απεργία στις 17 Απριλίου

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε...