Δελτίο Τύπου του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών

Date:

Δελτίο Τύπου του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών
Το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στους συναδέλφους και τους φίλους μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
και σας καλούμε να παρακολουθήσετε την συναυλία της Χορωδίας μας στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ του ΠΕΙΡΑΙΑ στις 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 20:00 με το «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ» και το «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ του Ψ.Ο.Σ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών ταξίδεψαν, από 11 έως 16 Απριλίου 2019, στη Βουλγαρία και τη Σερβία, πραγματοποιώντας συναυλίες αφιερωμένες στην συμπλήρωση των 150 χρόνων του ελληνικού σιδηρόδρομου και των 65 χρόνων από την ίδρυσή της χορωδίας.

Την Παρασκευή 12/4 εμφανίστηκαν στο θαυμάσιο θέατρο του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Σόφιας και καταχειροκροτηθήκαμε από τους Βούλγαρους συναδέλφους.
Την Κυριακή 14/4 στην Κρύπτη του Ιερού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι εντυπωσιάσαμε, όχι μόνο τους καλεσμένους, αλλά και τους επισκέπτες του ναού.
Τέλος, την Δευτέρα 15/4, στην ιστορική Ναϊσσό, σημερινή Νις, τραγουδήσαμε στο θέατρο της πόλης που κάθε χρόνο φιλοξενεί το διεθνές φεστιβάλ χορωδιών, μπροστά σε πολλούς συναδέλφους σιδηροδρομικούς και σε ένα ένθερμο και ενθουσιώδες μουσικόφιλο κοινό που μας αποθέωσαν με παρατεταμένο χειροκρότημα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση αυτής της πολύ επιτυχημένης αποστολής και τους βεβαιώνουμε πως αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι μόνο όσον αφορά στην απόδοση της χορωδίας μας, αλλά και στο ήθος και την πολιτιστική προσφορά των Ελλήνων σιδηροδρομικών.

Για το Δ.Σ. του Ψ.Ο.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ευστ. Κολλύρης

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συρρικνώνουν συστηματικά τους σιδηροδρόμους τους

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συρρικνώνουν συστηματικά τους σιδηροδρόμους τους, ενώ...

Απολογίες 26 προσώπων για τη σύμβαση «717»

Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν γραπτές καταθέσεις από...

Επανήλθαν τα δρομολόγια Αθήνα – Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Από την Παρασκευή 22/09/2023 επανήλθαν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο...

Μεγάλο απεργιακό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Χιλιάδες εργαζόμενοι, απεργοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, διατράνωσαν...