Τέμπη: Απόφαση για απεργία των σιδηροδρομικών στη μαύρη επέτειο της 28ης Φλεβάρη

Date:

Aπόφαση για απεργία στις 28 Φλεβάρη, στα δύο χρόνια από το προμελετημένο έγκλημα στα Τέμπη, πήρε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με τους εργαζόμενους στα τρένα να δίνουν το «σήμα» για αποφασιστική αγωνιστική και απεργιακή κλιμάκωση από όλα τα σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Πιάνοντας το «νήμα» από τα συγκλονιστικά συλλαλητήρια εργαζομένων, λαού και νεολαίας, των εκατοντάδων σωματείων, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή, ο αγώνας δυναμώνει και κορυφώνεται στις 28 Φλεβάρη.

Στο επίκεντρο της μάχης βρίσκεται η αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών και των ενόχων του εγκλήματος, η διεκδίκηση ασφαλούς συγκοινωνίας και μεταφορών, κόντρα στην πολιτική της ΕΕ για την «απελευθέρωση» των σιδηροδρόμων, στην πολιτική του κέρδους και της μείωσης του κόστους.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο Πειραιά του ΟΣΕ

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο...

Τέμπη: Ειδικό Δικαστήριο δείχνει ο εισαγγελέας για το μπάζωμα στον χώρο της τραγωδίας

Την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, καθώς και...

ΓΑΙΑΟΣΕ: Σχέδιο παραχώρησης σε «επενδυτές» των σιδηροδρομικών σταθμών Λάρισας, Πλαταμώνα και Κατάκολου

Στην έναρξη της διαδικασίας αξιοποίησης τριών σημαντικών ακινήτων της σιδηροδρομικής περιουσίας...

Δίκη για Τέμπη: Απόρριψη των αιτημάτων αναβολής πρότεινε η εισαγγελέας

Την απόρριψη των αιτημάτων για την αναβολή της δίκης...