ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ Μ.Π.Ρ.

Date:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ Μ.Π.Ρ.

Στο ιστορικό κτίριο «ΚΥΚΛΙΚΟ» στο Μηχανοστάσιο Πειραιά (ΜΠΡ) στεγάζεται το Σιδηροδρομικό Μουσείο το οποίο εγκαινιάσθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαΐου 2019. Τα εγκαίνια έκανε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης. Στα εγκαίνια συμμετείχαν πολλοί συνάδελφοι συνταξιούχοι Σιδηροδρομικοί που επισκεπτόμενοι το χώρο, μπορούσες να διακρίνεις την έκδηλη συγκίνησή τους.
Το Σωματείο μας «ΕΝΟΤΗΤΑ» εκπροσώπησε: ο Πρόεδρος – Σωτήρης Ραυτόπουλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Θεόδωρος Βελέντζας.
Στη σύντομη παρέμβασή του ο Πρόεδρος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ επεσήμανε το δέσιμο των Σιδηροδρομικών με τον συγκεκριμένο χώρο και κάλεσε τον παρευρισκόμενο Υπουργό ΥΜΕ κ. Σπίρτζη να πάρει θέση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι Σιδηροδρομικοί – με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – και αφορά την έκδοση των υπηρεσιακών ταυτοτήτων. Ο κ. Υπουργός στην τοποθέτησή του είπε ότι θα παρέμβει.
Δείτε το Βίντεο:

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Μετά από τρία χρόνια σφύριξε ξανά το τρένο στη Φλώρινα

Χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη...

Προαστιακός Λάρισα-Θεσσαλονίκη: Εκδοτήρια εισιτηρίων θα λειτουργήσουν σε Νέους Πόρους και Λεπτοκαρυά

Εκδοτήρια εισιτηρίων σε Νέους Πόρους και Λεπτοκαρυά, ετοιμάζει, σύμφωνα...

Μετρό: Αυτοί οι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα από την Τρίτη 5 Μάη

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό...

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της...