Καλό Φθινόπωρο!

Date:

Καλό Φθινόπωρο!
Συνάδελφοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους Καλό Φθινόπωρο! Οι εκλογές που έγιναν κατακαλόκαιρα άλλαξαν τον διαχειριστή των εφαρμοζόμενων πολιτικών για τους συνταξιούχους και το λαό που θα συνεχιστούν με  περισσότερη ένταση και πιο γοργά βήματα. Η αντιπαράθεση θα συνεχιστεί μεταξύ των κομμάτων που ψήφισαν τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που τσάκισαν τη ζωή μας, τις συντάξεις μας, την υγεία,  τις κοινωνικές παροχές και ό,τι με θυσίες και αγώνες κερδίσαμε.
Με κινήσεις εντυπωσιασμού και σύμμαχους τα καθεστωτικά ΜΜΕ (τηλεόραση, τύπο, κοινωνικά δίκτυα) προετοιμάζουν το έδαφος για νέα μέτρα.
Το συνταξιουχικό κίνημα δεν πρόκειται αποδεχτεί ούτε τα παλιά μέτρα ούτε και όσα ετοιμάζονται. Το σωματείο μας, η «ΕΝΟΤΗΤΑ» θα δώσει και πάλι το αγωνιστικό του παρόν μαζί με τις υπόλοιπες συνταξιουχικές οργανώσεις.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο μας και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του.
Τα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» θα είναι ανοιχτά καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι (09:00-13:00) και ο κάθε συνάδελφος μπορεί να τα επισκεφθεί για να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2023

Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2023 Νωρίτερα από...

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για πραγματικές αυξήσεις στις συντάξεις

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για πραγματικές...

Καταδικασμένη σε 15ετή σιδηροδρομική απομόνωση κινδυνεύει να μείνει η Θράκη

Στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Δημοσίου και Hellenic...