Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες φορέων για το έγκλημα στα Τέμπη

Date:

Συνεχίζονται οι πολύμορφες εκδηλώσεις φορέων του κινήματος για τα δύο χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη. Αυτές τις μέρες διοργανώνονται τα εξής:

Σάββατο 5 Απρίλη

  • Εκδήλωση στο 1ο Λύκειο Χολαργού (Καραϊσκάκη και Μελά Β.) διοργανώνει η Ενωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού από τις 17.30, δίνοντας τον λόγο στα παιδιά, με θεατρικό παιχνίδι, συναυλίες, έκθεση ζωγραφιών – κατασκευών, γωνιές δημιουργίας και παρουσίαση πρωτότυπου στίχου, βίντεο και αφίσας. Θα παρευρεθεί ο Β. Χατζηχαραλάμπους, πατέρας του 29χρονου Παναγιώτη, ενός από τους 57 νεκρούς και εργαζόμενου στο τρένο.
  • Συναυλία με σύνθημα «Ενα τραγούδι για τα Τέμπη» διοργανώνουν η Ενωση Γονέων Περιστερίου και ο Σύλλογος Γυναικών Περιστερίου στις 19.00 στην πλατεία Δημαρχείου. Συμμετέχουν μαθητικά συγκροτήματα από σχολεία του Περιστερίου και οι: KollektivA, Φώτης Ανδρικόπουλος, Ανδριάνα Αχιτζάνοβα, Αλέξανδρος Δάικος, «Εισβολέας», «Εν Μπάρκο», Παντελής Κυραμαριός, Πάνος Μπούσαλης, Εύα Ξένου, Χάρης Πανόπουλος, Βασίλης Προδρόμου.
  • Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Η Κέρκυρα στην απέραντη κοιλάδα των Τεμπών» πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στις 19.00 στην έδρα του. Θα μιλήσει ο Νίκος Τσακλίδης.

Κυριακή 6 Απρίλη

  • Σε συναυλία με σύνθημα «Ενα τραγούδι για τα παιδιά που χάθηκαν στα τρένα… Θα φτάσουμε στο τέρμα! ‘Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» καλούν φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία της Αρκαδίας στις 19.00 στην Τρίπολη, στην πλατεία Πετρινού. Συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Τσελάς, De Four The Band και μαθητικό συγκρότημα.

Δευτέρα 7 Απρίλη

  • Εκδήλωση με σύνθημα «Όλων των νεκρών γίναμε φωνή – Είτε με τα κέρδη ή με τη ζωή» και ομιλήτρια την Ελένη Βασάρα θα πραγματοποιήσουν σωματεία και φορείς της Ξάνθης στις 19.00 στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής στα ΠΡΟΚΑΤ.

Σάββατο 12 Απρίλη

  • Συναυλία – συγκέντρωση με νεανικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, διοργανώνει η Ένωση Γονέων της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, συνεχίζοντας τον αγώνα για το οξυγόνο και τη ζωή που έχει ανάγκη κάθε παιδί, για τη μόρφωση και το σχολείο που έχει ανάγκη κάθε μαθητής.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Λεηλασία του λαού: Εκτίναξη του πληθωρισμού στο 5,1% τον Σεπτέμβριο!

Λεηλασία!!! Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει για την αφαίμαξη...

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί στις 21 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 21ης Οκτωβρίου, απευθύνει...

Hellenic Train: Βλάβη στο Αθήνα–Θεσσαλονίκη – Καθυστέρηση 134 λεπτών για 385 επιβάτες

Με καθυστέρηση 134 λεπτών συνέχισε το δρομολόγιό της προς...

Ενας στους πέντε ανθρώπους στην Ελλάδα είναι αντιμέτωπος με την ενεργειακή φτώχεια

Σχεδόν ένας στους πέντε ανθρώπους στην Ελλάδα αδυνατεί να...