Συνταξιουχικές Οργανώσεις: Δυναμική παναττική κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών

Date:

Παναττική συγκέντρωση, διεκδικώντας άμεσα μέτρα για τα οξυμένα προβλήματα των συνταξιούχων, πραγματοποιούν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Η συγκέντρωση γίνεται στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τους συνταξιούχους και τα Σωματεία τους να ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω από τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Στην κινητοποίηση έχουν καλέσει επίσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Στρατιωτικών (ΠΟΜΑΣ) και η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ).

Στη συγκέντρωση παρευρίσκεται ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσωτης.

Αυτήν την ώρα αντιπροσωπεία των συνταξιούχων έχει ανέβει στο κτίριο του υπουργείου προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με αντιπροσώπους του υπουργείου, ούτως ώστε να θέσουν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ οι διαδηλωτές που παραμένουν στο σημείο, φωνάζουν συνθήματα τόσο για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα τους στα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ βάζει χέρι, όσο και συνθήματα με αντιπολεμικό περιεχόμενο, συνοδεία τραγουδιών που ακούγονται από τα μεγάφωνα.

Με τη νέα τους κινητοποίηση οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις αναδεικνύουν τις διεκδικήσεις τους ενάντια στη φτωχοποίηση, με τις περικοπές στις συντάξεις, τα δώρα και τις κοινωνικές παροχές.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Το δίκτυο των τέως ΣΠΑΠ …ποδηλατόδρομος (του Γιάννη Παπαμιχαήλ)

Το δίκτυο των τέως ΣΠΑΠ ...ποδηλατόδρομος (του Γιάννη Παπαμιχαήλ*) Ζούμε...

Τέλος η ΓΑΙΑΟΣΕ – Νέος φορέας διαχείρισης τροχαίου υλικού η «Σιδηρόδρομοι Ελλάδος Μ.Α.Ε.»

Η κυβέρνηση μεταφέρει τη διαχείριση του τροχαίου υλικού –δηλαδή...

Τέμπη: Διακόπηκε για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για τα βίντεο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Την διακοπή για τις 30 Οκτωβρίου αποφάσισε το Μονομελές...