ΟΣΕ: Απολύθηκε φύλακας ισόπεδης διάβασης μετά από σοβαρή παράβαση καθήκοντος

Date:

Στην άμεση απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης εξαιτίας σοβαρής παράβασης του καθήκοντος εν ώρα εργασίας προχώρησε ο ΟΣΕ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΣΕ ο φύλακας απολύθηκε άμεσα, καθώς, ενώ είχε αναλάβει τη σχετική υπηρεσία στη γραμμή Σέρρες – Θεσσαλονίκης (θέση Μουριές), διαπιστώθηκε ότι έλειπε αδικαιολογήτως από το πόστο του εν ώρα εργασίας. Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας 1635 ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης του φύλακα, ενώ ακολούθησε η απόλυσή του.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΟΣΕ, πλέον, στο νέο πλαίσιο αυστηροποίησης των ποινών, τέτοιου είδους παραβάσεις καθήκοντος δεν θα μένουν χωρίς συνέπειες. Η αντίδραση του ΟΣΕ υπήρξε άμεση και εντός του πλαισίου μηδενικής ανοχής που έχει υιοθετηθεί για ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μετακινήσεων.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Σήμερα Τρίτη η απόφαση για τα αιτήματα αναβολής της δίκης

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου συνεχίζεται η δίκη για το...

Δραστηριότητες της Πολιτιστικής Ομάδας του Σωματείου μας

Δραστηριότητες της Πολιτιστικής Ομάδας του Σωματείου μας Περίπου στα τέλη...

Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό από την Κυριακή 26 Ιουλίου – Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών στη Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας, με...