Μετρό: Επανέρχεται η νυχτερινή λειτουργία σε τρεις σταθμούς από 1η Φεβρουαρίου

Date:

Ανοίγουν κατά τις νυχτερινές ώρες από σήμερα Κυριακή 1η Φεβρουαρίου τρεις σταθμοί της Γραμμής 2 του Μετρό, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας φάσης των εργασιών αλλαγής σιδηροτροχιών.

Με ανακοίνωσή της, η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό για το ωράριο λειτουργίας, αλλά και για τη συνέχεια των έργων και τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το επόμενο διάστημα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ:

“Σας ενημερώνουμε, πως από την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου οι σταθμοί της Γραμμής 2 του Μετρό «ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ», «ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» και «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» θα είναι και πάλι ανοιχτοί κατά τις νυχτερινές ώρες, μετά τις 21:40 και ως τη λήξη της κυκλοφορίας. Το έργο της αλλαγής σιδηροτροχιών περνά σε επόμενη φάση από τις 8 Φεβρουαρίου. Αναλυτική ενημέρωση για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα”.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο

Συναυλία της Χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στην Ίμβρο ΔΕΛΤΙΟ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση στην Hellenic Train»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών & Μέσων Σταθερής Τροχιάς: «Μια οφειλόμενη...

Ισπανία -Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Αποκάλυψη για λάθος εντολή πριν από τη σύγκρουση των τρένων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό...