Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα σταθμοί από την Τρίτη 21 Απριλίου

Date:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στη γραμμή 2 του Μετρό από την Τρίτη λόγω εγκατάστασης δικτύου 5G.

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό της Αθήνας, με τις εργασίες να εκτελούνται από την Τρίτη 21 Απριλίου στο τμήμα «Αττική – Πανεπιστήμιο», όπου και θα εφαρμόζονται τις νυχτερινές ώρες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, από Τρίτη 21/04 έως Πέμπτη 23/04 και από Κυριακή 26/04 έως Πέμπτη 30/04, οι σταθμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Μεταξουργείο, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο θα κλείνουν στις 21:40 το βραδύ, 2μιση ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη λήξη κυκλοφορίας. Οι σταθμοί Ομόνοια και Αττική θα παραμένουν ανοιχτοί για τη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) Κηφισιά – Πειραιάς.

Η κίνηση των συρμών στη Γραμμή 2 κατά τις ώρες των εργασιών θα διεξάγεται μεταξύ των σταθμών Ανθούπολη – Σεπόλια και Σύνταγμα – Ελληνικό.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο της Πούντας για τον Οδοντωτό στις 15 Μαΐου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο της Πούντας για τον Οδοντωτό...

Σύλλογος Συγγενών Τεμπών: Μας στοίβαξαν σε μία αίθουσα χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα πυρασφάλειας

«Ποιος υπέγραψε και ποιος εγγυήθηκε την ασφάλεια των οικογενειών...

Εγκλημα στα Τέμπη: Κακουργηματική δίωξη για τον Κώστα Καραμανλή ζήτησαν συγγενείς στον Άρειο Πάγο

Την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην υπουργού...