ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΠΕΜΠΤΗ 14/5/2015

Date:

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΠΕΜΠΤΗ 14/5/2015
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/5/2015 Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» στην Τρίπολη με επιτυχία και μαζική συμμετοχή των συναδέλφων συνταξιούχων σιδηροδρομικών της Αρκαδίας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ και ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ.

Στη Συνέλευση έγινε συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί με τη μείωση των συντάξεων, την περικοπή των δώρων, την κλοπή των αποθεματικών του Ταμείου Προνοίας, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να χορηγηθούν τα εφάπαξ στους συναδέλφους, την υποβάθμιση των παροχών στην υγεία, τα προβλήματα των συναδέλφων που μετατάχθηκαν όπως οι υπηρεσιακές ταυτότητες που δεν τους χορηγούνται.

Επίσης οι συνάδελφοι ζήτησαν να ενημερωθούν για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει ως αντισυνταγματικές μερικές από τις περικοπές στις συντάξεις που επιβλήθηκαν με τους μνημονιακούς νόμους από το 2012.

Έθεσαν και το ζήτημα της κατάργησης του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο και ζήτησαν να παρθούν πρωτοβουλίες μαζί με άλλους φορείς με στόχο την επαναλειτουργία του.

Το Προεδρείο δεσμεύθηκε να γίνονται δύο Συνελεύσεις – Εκδηλώσεις το χρόνο στην ΤΡΙΠΟΛΗ  με στόχο την καλύτερη επαφή των συναδέλφων με το Σωματείο.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Όλοι την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη ΛΑΡΚΟ

«Αυτός ο αγώνας θα φτάσει μέχρι το τέλος» τόνισε ο Παναγιώτης...

Κυβέρνηση: «Μοντέλο ΔΕΗ» σε 8 ΔΕΚΟ – Πωλητήριο σε 6.000 ακίνητα του Δημοσίου

Έτοιμη να προχωρήσει στην πλήρη διάλυση των εναπομείναντων ΔΕΚΟ...

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024 Οι ημερομηνίες πληρωμής...