ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΠΕΜΠΤΗ 14/5/2015

Date:

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΠΕΜΠΤΗ 14/5/2015
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/5/2015 Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» στην Τρίπολη με επιτυχία και μαζική συμμετοχή των συναδέλφων συνταξιούχων σιδηροδρομικών της Αρκαδίας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ και ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ.

Στη Συνέλευση έγινε συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί με τη μείωση των συντάξεων, την περικοπή των δώρων, την κλοπή των αποθεματικών του Ταμείου Προνοίας, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να χορηγηθούν τα εφάπαξ στους συναδέλφους, την υποβάθμιση των παροχών στην υγεία, τα προβλήματα των συναδέλφων που μετατάχθηκαν όπως οι υπηρεσιακές ταυτότητες που δεν τους χορηγούνται.

Επίσης οι συνάδελφοι ζήτησαν να ενημερωθούν για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει ως αντισυνταγματικές μερικές από τις περικοπές στις συντάξεις που επιβλήθηκαν με τους μνημονιακούς νόμους από το 2012.

Έθεσαν και το ζήτημα της κατάργησης του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο και ζήτησαν να παρθούν πρωτοβουλίες μαζί με άλλους φορείς με στόχο την επαναλειτουργία του.

Το Προεδρείο δεσμεύθηκε να γίνονται δύο Συνελεύσεις – Εκδηλώσεις το χρόνο στην ΤΡΙΠΟΛΗ  με στόχο την καλύτερη επαφή των συναδέλφων με το Σωματείο.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκκενώθηκε συρμός του Μετρό στο Σύνταγμα – Εβγαινε καπνός από βαγόνια

Εκκενώθηκε και αποσύρθηκε συρμός του Μετρό στο σταθμό του...

Βενετία: Τουλάχιστον 20 νεκροί – Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη...

Στάση εργασίας στα Τρόλεϊ

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ την...

Προαστιακός: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του προαστιακού. Λόγω τεχνικού προβλήματος...