Όχι στη διάλυση του του υποκαταστήματος του ΤΑΠ-ΟΤΕ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 16

Date:

Όχι στη διάλυση του του υποκαταστήματος του ΤΑΠ-ΟΤΕ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 16

Κοινή Επιστολή των Συνταξιούχων ΟΤΕ, ΕΛ-ΤΑ & ΟΣΕ προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Δουφεξή Παναγιώτη
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ – ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛ-ΤΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΣΕ (Η ΕΝΟΤΗΤΑ)
Κύριε Διοικητά,
Με λύπη διαπιστώνουμε ότι επιμένετε στην απόφαση διάλυσης του τοπικού υποκαταστήματος Ασφαλισμένων του εντασσόμενου κλάδου σύνταξης του ΤΑΠ-ΟΤΕ, που εδρεύει στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 16.
Πρόκειται για υποκατάστημα του ΕΦΚΑ που είναι «νησίδα» σωστής εξυπηρέτησης για εξήντα χιλιάδες συναδέλφους, με πολύ τελικά αποτελέσματα ακόμη και στην πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Η ένταξη του πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ στην 5η Γενική Διεύθυνση του ΕΦΚΑ και η απόφαση να εξυπηρετούνται πλέον οι εν λόγω συνταξιούχοι από τα κατά τόπους καταστήματα του Ταμείου, θα μεγιστοποιήσει τα προβλήματα. Στον ΕΦΚΑ επικρατεί γενική διάλυση και αυτό το έχουμε διαπιστώσει κάθε φορά που οι συνάδελφοι επιχειρούν να επιλύσουν ένα πρακτικό ζήτημα που τους απασχολεί, χωρίς να λαμβάνουν θετική ανταπόκριση.

Πόσο μάλλον για σοβαρά ζητήματα, όπως αυτό του επανυπολογισμού, τόσο με τον Ν. Κατρούγκαλου όσο και με τον Ν. Βρούτση, που έχουν γίνει τεράστια και σοβαρά λάθη. Και αυτό έγινε επειδή ο ΕΦΚΑ δεν άντλησε τα στοιχεία από το ΤΑΠ-ΟΤΕ, το οποίο και είχε εκδώσει τις συντάξεις, σύμφωνα με το καταστατικό του.
Τώρα και με την επίσημε διάλυση του ΤΑΠ-ΟΤΕ, καμία πρόσβαση δεν θα υπάρχει σ’ αυτά τα στοιχεία και καμία λύση δεν θα δίνεται στα προβλήματα των ενδιαφερομένων.
Επειδή δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση υπηρεσιών ΕΦΚΑ, αλλά για διάλυσή τους και επειδή είναι βέβαιο ότι και η έκδοση των συντάξεων πλέον θα καθυστερεί και θα προστεθεί σ’ αυτές που εκκρεμούν για χρόνια, σας καλούμε να την ανακαλέσετε άμεσα.

Για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών – Ομίλου ΟΤΕ
Ο Πρόεδρος Γ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΓΕΩΡΓΟΣ
Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας ΣΤ. ΑΝΕΣΤΗΣ

Για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων ΕΛ-ΤΑ
Ο Πρόεδρος Γ. ΠΕΠΟΝΗΣ
Ο Γεν. Γραμματέας ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΟΣΕ (Η ΕΝΟΤΗΤΑ)
Ο Πρόεδρος Σ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γεν. Γραμματέας ΠΑΝ. ΡΟΥΣΣΟΣ

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εργαζόμενοι στην Hellenic Train: Διαμαρτυρία στα γραφεία της εταιρείας ενάντια τις απολύσεις

Σε διαμαρτυρία στα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα...

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση στην Hellenic Train ενάντια στις 200 απολύσεις από το κλείσιμο 34 εκδοτηρίων

Κινητοποίηση έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν με...

Φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη

Φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τρίπολη Με...

Μαθητές – Φοιτητές: Μεγάλη διαδήλωση για το έγκλημα στα Τέμπη

Τηρώντας τον «όρκο» της νέας γενιάς ότι το έγκλημα...