Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Εργασίας για τις νέες περικοπές στις συντάξεις

Date:

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, σήμερα Τρίτη, 11/1/2022.
Απαίτησαν να αποσυρθεί η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης, με την οποία επιβάλλονται νέες περικοπές στις συντάξεις και ιδιαίτερα στις συντάξεις χηρείας.
«Κανένας συμβιβασμός με αυτή την πολιτική. Διεκδικούμε ότι μας έχουν αφαιρέσει. Πανδημία δε σημαίνει αμνησία» σημείωναν στο πανό τους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων αντιμετώπισαν την άρνηση του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Π. Τσακλόγλου, για συνάντηση ώστε να του εκθέσουν τα αιτήματά τους.
Οι συνταξιούχοι της χώρας μας για ακόμη μία φορά καταγγέλλουν τις πολιτικές που υφίστανται, τις άθλιες και θανατηφόρες περικοπές των συντάξεων που έχουν ψηφίσει όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα και απαιτούν από την κυβέρνηση να τους αποδώσει άμεσα αυτά που τους έχουν περικοπεί, που είναι κεκτημένα, πληρωμένα με τον αγώνα μιας ζωής.|
Να αποδοθούν σε όλους τους συνταξιούχους τα πληρωμένα δώρα τους, τα αναδρομικά τους, το 0,5% του προϋπολογισμού για τα έτη 2020-2021 και να καταργηθεί άμεσα η παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Στη Βουλή η δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία για την τραγωδία των Τεμπών. Μετά...

Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία: 3.000 παιδιά στη λίστα αναμονής για χειρουργείο

Τρεις χιλιάδες παιδιά βρίσκονται στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθούν στο νοσοκομείο Παίδων...