Σελίδα Αίτησης Εγγραφής στην «ΕΝΟΤΗΤΑ»

Date:

Σελίδα Αίτησης Εγγραφής στην «ΕΝΟΤΗΤΑ»

Δείτε το Αρχείο PDF

Κατεβάστε το Αρχείο WORD

Συνάδελφε/Συναδέλφισσα Συνταξιούχε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», σε καλωσορίζει στην οικογένεια των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών και σου εύχεται καλή συνέχεια.
Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου εμείς και οι οικογένειές μας δοκιμάζονται από τις συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις, την κατάργηση των δικαιωμάτων μας στην υγεία, την πρόνοια, την περίθαλψη, απαιτείται, σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας από κοινού.
Η εγγραφή σου στο Σωματείο είναι το πρώτο βήμα, η συμμετοχή σου στη ζωή και τη δράση του πρέπει να είναι το επόμενο, προκειμένου να υπερασπίσουμε και να διεκδικήσουμε όσα κατακτήσαμε και δικαιούμαστε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς.
Εμείς ως Δ.Σ. θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε μέσα από το site μας καθώς και με την έκδοση της εφημερίδα «ΕΝΟΤΗΤΑ» ούτως ώστε να υπάρχει έγκαιρη, έγκυρη και ουσιαστική ενημέρωση για ό,τι μας αφορά και η οποία θα αποστέλλεται στη διεύθυνση που θα μας δηλωθεί.
Εδώ θα βρείτε και το έντυπο με την «Αίτηση εγγραφής στο Σωματείο», το οποίο, αφού το συμπληρώσετε και το υπογράψετε, θα πρέπει να μας σταλεί άμεσα.

Η συνδρομή κάθε μέλους είναι δύο ευρώ (2,00 €) το μήνα και η είσπραξή της θα γίνεται με παρακράτηση στη σύνταξη από τον e-ΕΦΚΑ.

Δείτε το Αρχείο PDF

Κατεβάστε το Αρχείο WORD

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Προσφυγή συγγενών των θυμάτων κατά της εισαγγελικής διάταξης για τη διαχείριση του δυστυχήματος

Συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών προχωρούν σε...

Απεργιακή κινητοποίηση: Χιλιάδες εργάτες απαίτησαν Συμβάσεις με αυξήσεις μισθών

Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις των μισθών και να παρθούν...

Κινητοποίηση συνταξιούχων στο ΣτΕ για τις περικοπές 13ης και 14ης σύνταξης

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι έξω από το ΣτΕ στην...