Ένα καλάθι κοροϊδία

Date:

Ένα καλάθι κοροϊδία

Ενώ η κατάσταση σε κάθε σπίτι είναι οριακή, με το πληθωρισμό να τρέχει κοντά στο 12% και την ακρίβεια να εξαϋλώνει το εισόδημα των συνταξιούχων και της λαϊκής οικογένειας, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ως «απάντηση»  στην ακρίβεια  που καλπάζει, το περιβόητο «καλάθι του νοικοκυριού».

Πρόκειται  για ωμό και απροκάλυπτο εμπαιγμό, όχι μόνο γιατί δεν αντιμετωπίζει τις πραγματικές αιτίες της ακρίβειας, αλλά και γιατί υποβαθμίζει τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης ενός λαϊκού νοικοκυριού, στα όρια ουσιαστικά των «προσφορών», που θα επιλέγουν οι ιδιοκτήτες των super market.

Με προϊόντα, όχι φθηνότερα, αλλά, κάποια προϊόντα, που υποτίθεται θα πωλούνται με  …μικρότερες ανατιμήσεις, έναντι των υπολοίπων.

Με τέτοια τρικ δεν εξασφαλίζονται ούτε φθηνά ούτε επαρκή προϊόντα.

Όχι άλλη κοροϊδία !

Δεν πρέπει και δεν μπορεί μας υποτιμούν με αυτόν τον τρόπο.

Την απάντηση που τους αξίζει πρέπει να την δώσουμε σε μια εβδομάδα από σήμερα.

Την άλλη Τετάρτη  9 Νοέμβρη με την πανελλαδική  πανεργατική απεργία

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Δίκη για τα Τέμπη: «Ο Μπακαΐμης είναι ο νεκροθάφτης της υπόθεσης»

Με την κατάθεση του Χρήστου Τηλκερίδη, πατέρα του Άγγελου...

Όλοι οι συνταξιούχοι στην παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη 14/10/2026 στις 11π.μ.

Όλοι οι συνταξιούχοι στην παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο...

Σε ρυθμό νέων αγωνιστικών κινητοποιήσεων οι συνταξιούχοι

Σε νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων μπαίνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές...