Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη

Date:

Σε στάση εργασίας την Πέμπτη 6 Απρίλη, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), αντιδρώντας στην συνεχιζόμενη απαξίωση της αστικής συγκοινωνίας και τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους και το λαό της πόλης.

Στις 12μ., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα γραφεία του ΟΑΣΘ και θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου. Μεταξύ άλλων διεκδικούν προσλήψεις προσωπικού οδηγών και τεχνιτών, συντήρηση και ασφάλεια των λεωφορείων.

Οι εργαζόμενοι μιλούν για απαξίωση της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη, η οποία όπως υποστηρίζουν «έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους και το επιβατικό κοινό», ενώ κάνουν λόγο για «καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου».

Εξάλλου με ανακοίνωσή της, η ΔΑΣ ΟΑΣΘ θυμίζει ότι 6 μήνες μετά τη “συμφωνία” για την ΣΣΕ, ακόμη οι εργαζόμενοι περιμένουν την εφαρμογή της, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

 

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για τα Γλυπτά του...

Νέο τεράστιο σιδηροδρομικό τούνελ στην καρδιά της Ευρώπης

Μία θέση στη λίστα με τις μακρύτερες σήραγγες του...

Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τον Προαστιακό

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας από τα νερά του Πείρου...

ΔΕΣΚ-Σ: Γενικές Συνελεύσεις τώρα για υπογραφή Σ.Σ.Ε. με πραγματικές και ουσιαστικές αυξήσεις

ΔΕΣΚ-Σ: Γενικές Συνελεύσεις τώρα για υπογραφή Σ.Σ.Ε. με...