Στάση εργασίας σήμερα για λεωφορεία και τρόλεϊ

Date:

Με νέα στάση εργασίας σήμερα, Πέμπτη, για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, προχωρούν οι εργαζόμενοι στις «Οδικές Συγκοινωνίες» (αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ της Αθήνας). Η στάση εργασίας θα είναι πεντάωρη και θα γίνει από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν λήψη μέτρων ασφαλείας για εργαζόμενους και επιβάτες, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανανέωση του στόλου, τήρηση των όρων της ΣΣΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., αντιδρώντας στη συνεχιζόμενη απαξίωση της αστικής συγκοινωνίας και τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης.

Στις 12 μ., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα γραφεία του ΟΑΣΘ και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Μετά από τρία χρόνια σφύριξε ξανά το τρένο στη Φλώρινα

Χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη...

Προαστιακός Λάρισα-Θεσσαλονίκη: Εκδοτήρια εισιτηρίων θα λειτουργήσουν σε Νέους Πόρους και Λεπτοκαρυά

Εκδοτήρια εισιτηρίων σε Νέους Πόρους και Λεπτοκαρυά, ετοιμάζει, σύμφωνα...

Μετρό: Αυτοί οι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα από την Τρίτη 5 Μάη

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό...

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της...