Στάση εργασίας σήμερα για λεωφορεία και τρόλεϊ

Date:

Με νέα στάση εργασίας σήμερα, Πέμπτη, για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, προχωρούν οι εργαζόμενοι στις «Οδικές Συγκοινωνίες» (αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ της Αθήνας). Η στάση εργασίας θα είναι πεντάωρη και θα γίνει από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν λήψη μέτρων ασφαλείας για εργαζόμενους και επιβάτες, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανανέωση του στόλου, τήρηση των όρων της ΣΣΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., αντιδρώντας στη συνεχιζόμενη απαξίωση της αστικής συγκοινωνίας και τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης.

Στις 12 μ., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα γραφεία του ΟΑΣΘ και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Σήμερα Τρίτη η απόφαση για τα αιτήματα αναβολής της δίκης

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου συνεχίζεται η δίκη για το...

Δραστηριότητες της Πολιτιστικής Ομάδας του Σωματείου μας

Δραστηριότητες της Πολιτιστικής Ομάδας του Σωματείου μας Περίπου στα τέλη...

Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό από την Κυριακή 26 Ιουλίου – Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών στη Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας, με...