Τέμπη: Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση του Συμβούλιο Εφετών για πιθανή αποφυλάκιση του προϊσταμένου επιθεώρησης του ΟΣΕ

Date:

Η απόφαση του συμβουλίου εφετών με τους τρεις εφέτες και τον διευθύνων της εισαγγελίας εφετών κ. Δασκαλόπουλο που ήταν στην συνεδρίαση η οποία εξέτασε την προσφυγή κατά του εντάλματος για την προσωρινή κράτηση του προϊσταμένου επιθεώρησης του ΟΣΕ, αναμένεται να βγει έως την Παρασκευή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στην συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών ήταν παρών και ο ίδιος ο προϊστάμενος επιθεώρησης του ΟΣΕ μετά από σχετικό αίτημα που έγινε δεκτό. Σε αυτό έδωσε τις εξηγήσεις του, ενώ ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας ανέπτυξε τα νομικά επιχειρήματα για να στηρίξει το αίτημα.

Χαρακτήρισε αδικαιολόγητο και μη δίκαιο το ένταλμα ο κ. Γλύκας το ένταλμα προσωρινής κράτησης και μάλιστα ωραία εσείς κληθείς να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών κ. Δασκαλόπουλος διαφωνεί με την προσφυγή, είπε ότι διαφωνεί ριζικά με την κρίση του προϊσταμένου, ωστόσο την σέβεται και ο ίδιος και βεβαίως ο προϊστάμενος επιθεώρησης.

Σε ότι αφορά την συνέχεια του θέματος μέχρι αρχές Μαΐου θα κληθούν ειδικοί μάρτυρες να καταθέσουν στον εφέτη-ανακριτή για την συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και νέες διώξεις στα μέσα του επόμενου μήνα. Αρχές του μήνα αναμένεται δε να ολοκληρωθεί και το πόρισμα που έχουν διάταξη ανακριτικές αρχές.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Στη Βουλή η δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία για την τραγωδία των Τεμπών. Μετά...

Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία: 3.000 παιδιά στη λίστα αναμονής για χειρουργείο

Τρεις χιλιάδες παιδιά βρίσκονται στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθούν στο νοσοκομείο Παίδων...