Τέμπη: Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση του Συμβούλιο Εφετών για πιθανή αποφυλάκιση του προϊσταμένου επιθεώρησης του ΟΣΕ

Date:

Η απόφαση του συμβουλίου εφετών με τους τρεις εφέτες και τον διευθύνων της εισαγγελίας εφετών κ. Δασκαλόπουλο που ήταν στην συνεδρίαση η οποία εξέτασε την προσφυγή κατά του εντάλματος για την προσωρινή κράτηση του προϊσταμένου επιθεώρησης του ΟΣΕ, αναμένεται να βγει έως την Παρασκευή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στην συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών ήταν παρών και ο ίδιος ο προϊστάμενος επιθεώρησης του ΟΣΕ μετά από σχετικό αίτημα που έγινε δεκτό. Σε αυτό έδωσε τις εξηγήσεις του, ενώ ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας ανέπτυξε τα νομικά επιχειρήματα για να στηρίξει το αίτημα.

Χαρακτήρισε αδικαιολόγητο και μη δίκαιο το ένταλμα ο κ. Γλύκας το ένταλμα προσωρινής κράτησης και μάλιστα ωραία εσείς κληθείς να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών κ. Δασκαλόπουλος διαφωνεί με την προσφυγή, είπε ότι διαφωνεί ριζικά με την κρίση του προϊσταμένου, ωστόσο την σέβεται και ο ίδιος και βεβαίως ο προϊστάμενος επιθεώρησης.

Σε ότι αφορά την συνέχεια του θέματος μέχρι αρχές Μαΐου θα κληθούν ειδικοί μάρτυρες να καταθέσουν στον εφέτη-ανακριτή για την συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και νέες διώξεις στα μέσα του επόμενου μήνα. Αρχές του μήνα αναμένεται δε να ολοκληρωθεί και το πόρισμα που έχουν διάταξη ανακριτικές αρχές.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Κορωνοϊός: 45 θάνατοι και 40 διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα

Ο ΕΟΔΥ έδωσε σήμερα Πέμπτη, 1η Ιουνίου στη δημοσιότητα τη...

Καταγγελίες «φωτιά»: Σταθμάρχες δουλεύουν 23 μέρες συνεχόμενες!

Με σταθμάρχες που απασχολούνται έως και 23 συνεχόμενες ημέρες χωρίς κανένα...

Πολλά τα προβλήματα στον Προαστιακό της Πάτρας

Καθυστερήσεις και μπάρες που δεν κατεβαίνουν όταν περνά το...

Πορτογαλία: Μεγάλη απεργία των ελεγκτών στα τρένα

Μεγάλη απεργία πραγματοποίησαν οι ελεγκτές στην Πορτογαλία με αποτέλεσμα...