ΟΣΕ: Οι γραμμές έχουν μετατραπεί σε «ζούγκλα» (βίντεο)

Date:

Τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο παραμένουν προειδοποιεί ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Γενηδούνιας δημοσιεύει νέο βίντεο που το τρένο για τη Δράμα περνά μέσα από «ζούγκλα».

Στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο καταγράφει τη διαδρομή που εκτελεί το τρένο για τη Δράμα το οποίο περνά μέσα από μια… «ζούγκλα». Όπως διακρίνεται στο βίντεο οι γραμμές είναι γεμάτες αγριόχορτα και τα κλαδιά των δέντρων εκατέρωθεν εμποδίζουν την ορατότητα των μηχανοδηγών.

Το βίντεο ανέβασε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας, οποίος γράφει:

«2/7/2023. #train_drivers_job_Greece. Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει. Αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ, γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή  αυτή δίνεται ως «λειτουργική»; Το video είναι σε περιοχή ΠΡΙΝ την Δραμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Eφάπαξ: Μόνο ηλεκτρονικά η αίτηση απονομής – Αφορά και εργαζόμενους στον ΟΣΕ

Hλεκτρονικά και μόνο θα υποβάλλουν από την 1η Οκτωβρίου...

Κακοκαιρία: Ξηλώθηκαν οι ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού

Το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias ήταν καταστροφικό για...

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας για τη γιορτή Κάστανου & στο Ναύπλιο – Σάββατο, 21/10/2023

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας...

Κακοκαιρία: 600 εκατ. ευρώ μόνο για τις υποδομές στη Θεσσαλία

Χρειάστηκε να περάσουν 20 ημέρες από το καταστροφικό πέρασμα...