Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διευθυντής Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ

Date:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη – ανακριτή στη Λάρισα το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ, για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Θα πρέπει να καταβάλει το ποσό της εγγύησης των 20.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία αφορά τη δια παραλείψεως κατ’ εξακολούθηση διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, δια παραλείψεως ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται ενώπιον του ανακριτή τα άλλα τέσσερα διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ, τα οποία επίσης αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου την πόρτα του εφέτη ανακριτή Σωτ. Μπακαίμη, αναμένεται να ξαναπεράσει ο προφυλακισμένος επιθεωρητής του ΟΣΕ και το επόμενο διάστημα και ο επίσης προφυλακισμένος σταθμάρχης της μοιραίας βάρδιας, καθώς το κατηγορητήριο έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που απολογήθηκαν για πρώτη φορά, με νέα στοιχεία για τους τραυματίες του δυστυχήματος.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Παρακολουθούσαν «κατά προσέγγιση» τα τρένα με σύστημα εντοπισμού για μηχανάκια!

Μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους ότι η συζήτηση περί...

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από την Ομάδας Πολιτιστικών Δράσεων της Ενότητας

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από...

Καρυστιανού: Τα τρία εγκλήματα και τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα

Λίγες μέρες μετά από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από...

Λάρισα: O 1ος Δρόμος Μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές,...