Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διευθυντής Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ

Date:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη – ανακριτή στη Λάρισα το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ, για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Θα πρέπει να καταβάλει το ποσό της εγγύησης των 20.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία αφορά τη δια παραλείψεως κατ’ εξακολούθηση διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, δια παραλείψεως ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται ενώπιον του ανακριτή τα άλλα τέσσερα διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ, τα οποία επίσης αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου την πόρτα του εφέτη ανακριτή Σωτ. Μπακαίμη, αναμένεται να ξαναπεράσει ο προφυλακισμένος επιθεωρητής του ΟΣΕ και το επόμενο διάστημα και ο επίσης προφυλακισμένος σταθμάρχης της μοιραίας βάρδιας, καθώς το κατηγορητήριο έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που απολογήθηκαν για πρώτη φορά, με νέα στοιχεία για τους τραυματίες του δυστυχήματος.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Όλοι την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη ΛΑΡΚΟ

«Αυτός ο αγώνας θα φτάσει μέχρι το τέλος» τόνισε ο Παναγιώτης...

Κυβέρνηση: «Μοντέλο ΔΕΗ» σε 8 ΔΕΚΟ – Πωλητήριο σε 6.000 ακίνητα του Δημοσίου

Έτοιμη να προχωρήσει στην πλήρη διάλυση των εναπομείναντων ΔΕΚΟ...

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024

Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024 Οι ημερομηνίες πληρωμής...