Τέμπη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι διευθυντές Συντήρησης Συστημάτων και Δικτύου του ΟΣΕ

Date:

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες του ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, στο διάστημα από 21-3-2017 έως 15-11-2019, και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.

Και οι δύο εμπλέκονται στην υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με τη δικαστική έρευνα να συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

Ο μεν διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, o Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστημάτων δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων μετά το πέρας της απολογίας του, όταν κάθισε σε κατάστημα εστίασης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο εν λόγω διευθυντής μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Eφάπαξ: Μόνο ηλεκτρονικά η αίτηση απονομής – Αφορά και εργαζόμενους στον ΟΣΕ

Hλεκτρονικά και μόνο θα υποβάλλουν από την 1η Οκτωβρίου...

Κακοκαιρία: Ξηλώθηκαν οι ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού

Το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias ήταν καταστροφικό για...

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας για τη γιορτή Κάστανου & στο Ναύπλιο – Σάββατο, 21/10/2023

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας...

Κακοκαιρία: 600 εκατ. ευρώ μόνο για τις υποδομές στη Θεσσαλία

Χρειάστηκε να περάσουν 20 ημέρες από το καταστροφικό πέρασμα...