ΗΣΑΠ: Συρμοί και βαγόνια χωρίς κλιματισμό σε συνθήκες καύσωνα

Date:

Δρομολόγια με συρμούς και βαγόνια του Ηλεκτρικού χωρίς κλιματισμό σε συνθήκες καύσωνα εκτελούνται με ότι αυτό συνεπάγεται για επιβάτες και εργαζόμενους, σύμφωνα με την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων στα μέρα σταθερής τροχιάς.

Η Επιτροπή πραγματοποίησε θερμομετρήσεις σε συρμούς χωρίς κλιματισμό, με τα νούμερα να χτυπούν «κόκκινο», ενώ με παρέμβασή της αποσύρθηκε συρμός που δεν είχε κλιματισμό.

Η Επιτροπή σημειώνει ότι συνεχίζει την προσπάθεια για ασφαλείς μετακινήσεις τόσο για τους εργαζόμενους όσο και το επιβατικό κοινό. Είναι απαράδεκτο, τονίζει, σε συνθήκες καύσωνα να υπάρχουν συρμοί και βαγόνια που κινούνται χωρίς κλιματισμό.

Σημειώνεται ότι, παρέμβαση για μέτρα προστασίας της ζωής των εργαζομένων και των επιβατών από τον καύσωνα πραγματοποίησαν στις 19 Ιούλη στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, εκλεγμένοι συνδικαλιστές με τη ΔΑΣ ΣΤΑΣΥ.

 

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Πάτρα: Tρένο παρέσυρε πεζό

Παράσυρση πεζού από αμαξοστοιχία πριν από λίγο στην Πάτρα. Σύμφωνα...

Eφάπαξ: Μόνο ηλεκτρονικά η αίτηση απονομής – Αφορά και εργαζόμενους στον ΟΣΕ

Hλεκτρονικά και μόνο θα υποβάλλουν από την 1η Οκτωβρίου...

Κακοκαιρία: Ξηλώθηκαν οι ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού

Το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias ήταν καταστροφικό για...

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας για τη γιορτή Κάστανου & στο Ναύπλιο – Σάββατο, 21/10/2023

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας...