ΗΣΑΠ: Συρμοί και βαγόνια χωρίς κλιματισμό σε συνθήκες καύσωνα

Date:

Δρομολόγια με συρμούς και βαγόνια του Ηλεκτρικού χωρίς κλιματισμό σε συνθήκες καύσωνα εκτελούνται με ότι αυτό συνεπάγεται για επιβάτες και εργαζόμενους, σύμφωνα με την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων στα μέρα σταθερής τροχιάς.

Η Επιτροπή πραγματοποίησε θερμομετρήσεις σε συρμούς χωρίς κλιματισμό, με τα νούμερα να χτυπούν «κόκκινο», ενώ με παρέμβασή της αποσύρθηκε συρμός που δεν είχε κλιματισμό.

Η Επιτροπή σημειώνει ότι συνεχίζει την προσπάθεια για ασφαλείς μετακινήσεις τόσο για τους εργαζόμενους όσο και το επιβατικό κοινό. Είναι απαράδεκτο, τονίζει, σε συνθήκες καύσωνα να υπάρχουν συρμοί και βαγόνια που κινούνται χωρίς κλιματισμό.

Σημειώνεται ότι, παρέμβαση για μέτρα προστασίας της ζωής των εργαζομένων και των επιβατών από τον καύσωνα πραγματοποίησαν στις 19 Ιούλη στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, εκλεγμένοι συνδικαλιστές με τη ΔΑΣ ΣΤΑΣΥ.

 

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Κεραμέως: Καταργείται η περικοπή στις συντάξεις χηρείας μετά την τριετία

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα καταργείται οριστικά η...

Η εκδρομή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στο Σπήλαιο Λιμνών και στο Πλανητέρο (φωτο)

Η εκδρομή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στο Σπήλαιο Λιμνών και στο...