Σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο Παραδεισίων: Απέκλεισε τη διέλευση πεζών ο ΟΣΕ

Date:

Με έγγραφό της προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο κοινοποιείται – μεταξύ άλλων – και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ΟΣΕ Α.Ε. γνωστοποιεί τις μέχρι τώρα ενέργειές του όσον αφορά στην σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο Παραδεισίων, η οποία διέρχεται πάνω από την εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.
Οπως σημειώνει, ειδικότερα, η ΟΣΕ Α.Ε. «αναφορικά µε κατάσταση γέφυρας του ΟΣΕ στον κόμβο Παραδεισίων άνωθεν της εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας (200µ. περίπου από τον Σ.Σ. Παραδεισίων, χ.θ. 171+700 γραµµής Κ-Μ-Κ, στο τµήµα Τρίπολης – Καλαμάτας που βρίσκεται σε αναστολή κυκλοφορίας), σας ενημερώνουμε ότι λόγω του κατεπείγοντος και μέχρι την οριστική άρση του προβλήματος ο ΟΣΕ προέβη σε προσωρινά µέτρα αποκλεισμού διέλευσης πεζών επί της γέφυρας και συγκράτησης µε σύρμα από τις σιδηροτροχιές, των κιγκλιδωµάτων, για αποφυγή τυχόν πτώσης αυτών επί της Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας.
Λόγω της κρισιµότητας του θέματος για την συντήρηση της γέφυρας, και µε δεδομένη την απαίτηση για εξειδικευμένες τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για την άρση του προβλήματος, η υπηρεσία µας έχει έρθει σε επαφή µε τεχνικές εταιρίες – που δραστηριοποιούνται στο εν λόγω τεχνικό αντικείµενο – και αναμένει οικονομικές προσφορές, προκειµένου να προβούμε σε κατεπείγουσα ανάθεση έργου συντήρησης της γέφυρας και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος».
Στο ίδιο έγγραφο προστίθεται ότι για τα πιο πάνω «έχει ενημερωθεί προφορικά και η «Μορέας» Α.Ε. με την οποία ο ΟΣΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή – επικοινωνία».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Πάτρα: Tρένο παρέσυρε πεζό

Παράσυρση πεζού από αμαξοστοιχία πριν από λίγο στην Πάτρα. Σύμφωνα...

Eφάπαξ: Μόνο ηλεκτρονικά η αίτηση απονομής – Αφορά και εργαζόμενους στον ΟΣΕ

Hλεκτρονικά και μόνο θα υποβάλλουν από την 1η Οκτωβρίου...

Κακοκαιρία: Ξηλώθηκαν οι ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού

Το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias ήταν καταστροφικό για...

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας για τη γιορτή Κάστανου & στο Ναύπλιο – Σάββατο, 21/10/2023

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας...