Σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο Παραδεισίων: Απέκλεισε τη διέλευση πεζών ο ΟΣΕ

Date:

Με έγγραφό της προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο κοινοποιείται – μεταξύ άλλων – και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ΟΣΕ Α.Ε. γνωστοποιεί τις μέχρι τώρα ενέργειές του όσον αφορά στην σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο Παραδεισίων, η οποία διέρχεται πάνω από την εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.
Οπως σημειώνει, ειδικότερα, η ΟΣΕ Α.Ε. «αναφορικά µε κατάσταση γέφυρας του ΟΣΕ στον κόμβο Παραδεισίων άνωθεν της εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας (200µ. περίπου από τον Σ.Σ. Παραδεισίων, χ.θ. 171+700 γραµµής Κ-Μ-Κ, στο τµήµα Τρίπολης – Καλαμάτας που βρίσκεται σε αναστολή κυκλοφορίας), σας ενημερώνουμε ότι λόγω του κατεπείγοντος και μέχρι την οριστική άρση του προβλήματος ο ΟΣΕ προέβη σε προσωρινά µέτρα αποκλεισμού διέλευσης πεζών επί της γέφυρας και συγκράτησης µε σύρμα από τις σιδηροτροχιές, των κιγκλιδωµάτων, για αποφυγή τυχόν πτώσης αυτών επί της Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας.
Λόγω της κρισιµότητας του θέματος για την συντήρηση της γέφυρας, και µε δεδομένη την απαίτηση για εξειδικευμένες τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για την άρση του προβλήματος, η υπηρεσία µας έχει έρθει σε επαφή µε τεχνικές εταιρίες – που δραστηριοποιούνται στο εν λόγω τεχνικό αντικείµενο – και αναμένει οικονομικές προσφορές, προκειµένου να προβούμε σε κατεπείγουσα ανάθεση έργου συντήρησης της γέφυρας και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος».
Στο ίδιο έγγραφο προστίθεται ότι για τα πιο πάνω «έχει ενημερωθεί προφορικά και η «Μορέας» Α.Ε. με την οποία ο ΟΣΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή – επικοινωνία».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκδήλωση παρουσίασης του έργου «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ» του Λευτέρη Μανωλά την Πέμπτη 23/5/2024

Εκδήλωση παρουσίασης του έργου «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ» του...

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2024 σε βίντεο

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» 2024 σε...

Τέμπη: Ελεύθερος υπό όρο στέλεχος της ΕΡΓΟΣE μετά την απολογία του στον ανακριτή

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή...

Συμμετοχή των σιδηροδρομικών στην 24ωρη απεργία στις 17 Απριλίου

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε...