Διαλυμένο το σιδηροδρομικό δίκτυο Λάρισας-Βόλου (βίντεο)

Date:

Σημαντικές φθορές και στο σιδηροδρομικό δίκτυο που περνάει από Θεσσαλία και Μαγνησία προκάλεσαν οι πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel όπως φαίνεται στο βίντεο από την γραμμή Λάρισας-Βόλος.

Στο βίντεο του onlarissa αποτυπώνεται η κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου πίσω από τη Χάλκη που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Παρόμοιες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και του larissanet.gr στην περιοχή της Μαλίας που βρίσκεται περίπου 19,5 χιλιόμετρα από τη Λάρισα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η πλημμύρα αλλοίωσε τόσο το έδαφος, όσο και τις γραμμές του τρένου.

Εντωμεταξύ σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας επί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (από τον Μαλιακό ως το Κλειδί Ημαθίας) λόγω εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366).

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η κυκλοφορία είναι εφικτή στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Κακοκαιρία: Ξηλώθηκαν οι ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού

Το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias ήταν καταστροφικό για...

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας για τη γιορτή Κάστανου & στο Ναύπλιο – Σάββατο, 21/10/2023

Μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας...

Κακοκαιρία: 600 εκατ. ευρώ μόνο για τις υποδομές στη Θεσσαλία

Χρειάστηκε να περάσουν 20 ημέρες από το καταστροφικό πέρασμα...

Το ΠΜΚ-Σ προχωρά στην αλλαγή του Καταστατικού του.

Το ΠΜΚ-Σ προχωρά στην αλλαγή του Καταστατικού του ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητές Συναδέλφισσες,...