Επανήλθαν τα δρομολόγια Αθήνα – Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Date:

Από την Παρασκευή 22/09/2023 επανήλθαν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι – Αθήνα και λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, τα δρομολόγια 50,52,60,54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Θεσσαλονίκη και ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.

Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51,53,61,55 και 57 θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σ.Σ Λειανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στην Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Σημειώνεται επίσης ότι λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και τις ανταποκρίσεις με τις αμαξοστοιχίες, έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης / άφιξης στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

ΕΦΚΑ: Κατά 25% μικρότερος ο μέσος μισθός σε σχέση με το 2009

Δεκαεφτά χρόνια μετά το ξέσπασμα της προηγούμενης κρίσης, και...

Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών στη Γραμμή 3 του...

Δίκη για έγκλημα Τεμπών: «Ένα από τα συστήματα ασφαλείας να λειτουργούσε, η κόρη μου θα ζούσε»

Με τις καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων συνεχίζεται σήμερα...

Μετρό Θεσσαλονίκης: Προσωρινά εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Αγίας Σοφίας» μετά από καπνούς

Προσωρινά εκτός λειτουργίας είναι ο σταθμός «Αγίας Σοφίας» του...