Πολυτραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος σε Άδωνι Γεωργιάδη: Ας έρθει να το πει μπροστά σε εμάς

Date:

Δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή μετά το έγκλημα των Τεμπών. Με αξιοπρέπεια και γενναιότητα, οι επιζώντες της τραγωδίας και οι συγγενείς των θυμάτων παλεύουν για να επουλώσουν τα τραύματα τους.

Μόνο που, εκτός από τα προβλήματά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις προκλήσεις των κυβερνώντων. Οπως την πρόσφατη του Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, ότι κανέναν δεν ενδιαφέρει η εξεταστική για την τραγωδία των Τεμπών έχει εξοργίσει τους πληγέντες της τραγωδίας, αλλά και όλους τους νοήμονες πολίτες αυτή της χώρας.

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, πολυτραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ιστορία της και την αποκάλυψη ότι τα ιατρικά της έξοδα τα πληρώνει η ίδια από την τσέπη της, επέκρινε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα όσα ανάλγητα ξεστόμισε, δηλώνοντας εξοργισμένη.

Συγκεκριμένα η 26χρονη είπε:

«Γενικά δεν μ’ αρέσει να μιλάω επιθετικά προς κάποιον άνθρωπο, αλλά η συγκεκριμένη δήλωση με εξόργισε. Με εξόργισε γιατί υπάρχουν παιδιά που χάθηκαν εκεί πέρα. Ο κύριος Άδωνις θα ήταν το ίδιο άνετος αν το θέμα αφορούσε τα δικά του παιδιά; Ακόμα και αν δεν μπορείς να νιώσεις συναισθήματα προς τον άλλον άνθρωπο και έχεις μια απάθεια, σκέψου λίγο να γινόταν σε εσένα αυτό. Κάτι αντίστοιχο. Και τα παιδιά σου να χρειαζόταν να μετακινηθούν. Τώρα αν τα παιδιά σου δεν σε αφορούν καθόλου γιατί μπορεί να μετακινούνται με δικά σου ιδιωτικά μέσα, από ιδιώτες ή με κάποιο τζετ, εντάξει. Πάω πάσο. Αλλά εδώ μιλάμε για τον ελληνικό λαό. Υπάρχει κόσμος που παίρνει καθημερινά τρένα. Που έπαιρναν τα παιδιά του τρένα για να μετακινηθούν. Είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράμα μπροστά σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Μπροστά σε άτομα που έχασαν άλλα δικά τους άτομα εκεί μέσα. Μπροστά σε άτομα που τραυματίστηκαν για πάντα. Που εγώ το ξέρω ότι δε θα ξαναείμαι όπως πριν. Τα πνευμόνια μου, ο θώρακάς μου, όλα είναι χάλια. Ας έρθει να μου το πει μπροστά μου αυτό. Ας έρθει να το πει μπροστά σε εμάς. Και ακόμα και αν δεν αφορά τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, που από όσο είδα τους αφορά, αφορά όλους εμάς που το περάσαμε. Και δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια τέτοια δήλωση από έναν Υπουργό, που είναι κυβερνητικό στέλεχος της Ελλάδας σήμερα. Το θεωρώ απαράδεκτο».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...

Τέμπη: Ζητούν τους αποδέκτες των 25 τόνων χημικού διαλύτη

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών,...

Τέμπη: Στο σκαμνί ο Κώστας Αγοραστός για το μπάζωμα στο σημείο της τραγωδίας

Απερρίφθη από το συμβούλιο Εφετών Λάρισας η προσφυγή του...