Δυστύχημα στα Τέμπη: Έρευνα για το αν υπάρχουν μη ταυτοποιημένοι νεκροί – Νέος εντοπισμός ανθρώπινων μελών

Date:

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, Σωτήρης Μπακαΐμης, μετά τον νέο εντοπισμό μελών ανθρώπινου σώματος, στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οεφέτης ανακριτής ζητεί να εξεταστεί αν τα μέλη του σώματος που εντοπίστηκαν ανήκουν σε ήδη ταυτοποιημένο νεκρό του σιδηροδρομικού δυστυχήματος ή όχι.

Σημειώνεται ότι στο χώρο του ΟΣΕ όπου φυλάσσονται τα συντρίμμια από τα τρένα που συγκρούστηκαν, διενεργείται από χτες νέα αυτοψία από ειδικούς πραγματογνώμονες.

Σε παράλληλη δικαστική εξέλιξη υπενθυμίζεται ότι συγγενείς των θυμάτων έχουν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλοντας συγκάλυψη ευθυνών για το έγκλημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο σημείο του δυστυχήματος «θάφτηκαν» με αμμοχάλικο πολύτιμα στοιχεία της έρευνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικογένειες των θυμάτων τονίζουν ότι σχεδόν οκτώ μήνες από το δυστύχημα ακόμη δεν έχουν λάβει αξιόπιστες απαντήσεις για τους λόγους που προκλήθηκε η έκρηξη και κατ’ επέκταση η φωτιά, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Για την αποκατάσταση της αλήθειας Στην εφημερίδα «Ο ΤΥΠΟΣ» των...

Hellenic Train: Νέα απόλυση εργαζόμενης – Τι καταγγέλλει το Σωματείο

Την απόλυση εργαζόμενης στις διοικητικές υπηρεσίες της Hellenic Train...

«Θριάσιο ΙΙ»: Νέα παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για την προσφορά των Hellenic Train-Damco

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου παρατείνεται η ισχύς της προσφοράς...

Κυψέλη: Κινητοποίηση για τα ζητήματα ασφαλείας που προέκυψαν κατά την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στους κατοίκους της Κυψέλης, καθώς είναι...