ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Date:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Στο δρόμο του αγώνα κατέβηκαν την Τρίτη 3 του Οκτώβρη οι συνταξιούχοι της Αττικής, δίνοντας αγωνιστικό παρόν στο κάλεσμα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – ΟΑΕΕ – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΠΠΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
Μετά τις ομιλίες των εκπροσώπων των οργανώσεων πραγματοποίησαν μαζική πορεία στο Υπουργείο Εργασίας και είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Πετρόπουλο, που του κατέθεσαν το υπόμνημα με όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους.
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπεραμύνθηκε την πολιτική της και έκανε καθαρό ότι όποια πρόταση γίνεται πρέπει να εξετάζεται και να εντάσσεται στα ασφυκτικά πλαίσια της δημοσιονομικής πολιτικής που έχουν συμφωνήσει με τα αρπαχτικά της Ε.Ε. , ΔΝΤ, ΕΚΤ.
Όσον αφορά τα παράνομα παρακρατηθέντα για την υγεία (ΕΟΠΥY) η κυβέρνηση εξετάζει την επιστροφή τους αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον τρόπο και το χρόνο που θα γίνει. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι δεν χρειάζεται να καταθέσουμε αιτήσεις και δικαστικές προσφυγές γι αυτό το θέμα.

Ο Χαιρετισμός του Προέδρου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», Σ. Ραυτόπουλου

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Βουλή: Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της...

Διαμαρτυρία στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ για διεκδίκηση ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς

Σε συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 29 Μάρτη, στις 10 π.μ....

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή για τα Τέμπη

Tην ώρα που μέσα στη Βουλή ήταν σε εξέλιξη...