Στην τελική ευθεία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων, την Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2023, στην Αθήνα Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 12 το μεσημέρι

Date:

Στην τελική ευθεία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων, την Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2023, στην Αθήνα Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 12 το μεσημέρι

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα στις 24 Νοέμβρη, στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 το μεσημέρι, το ΔΣ της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο.

Η πανελλαδική μας κινητοποίηση στην Αθήνα γίνεται ύστερα από μια περίοδο αγωνιστικών δράσεων με παρεμβάσεις και περιφερειακές συγκεντρώσεις, από όπου οι συνταξιούχοι έστειλαν περήφανο μήνυμα αντίστασης και αξιοπρέπειας, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση την ώρα που η ακρίβεια εκμηδενίζει τις λεηλατημένες συντάξεις μας. «Όσα διεκδικούμε είναι δικά μας, πληρωμένα με τον αγώνα μιας ζωής, δεν τα χρωστάμε σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, σε κανέναν τραπεζίτη και με τον αγώνα μας θα τα διεκδικήσουμε μέχρι τη δικαίωση».

Άλλωστε και στο νέο έτος, με την ακρίβεια να καλπάζει, η κυβέρνηση -όπως προεξόφλησε πρόσφατα και ο αρμόδιος υφυπουργός- προτίθεται να περιορίσει τις αυξήσεις μόλις στο 3,1%, καθώς, όπως προκλητικά ισχυρίστηκε, αυτές που δόθηκαν φέτος ήταν πάνω από τα όρια που προβλέπει η νομοθεσία.

Ο μόνος δρόμος για τους συνταξιούχους είναι ο δρόμος του αγώνα. Η καρδιά των συνταξιούχων την Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2023, στις 12.00΄ το μεσημέρι, χτυπάει στην πλατεία Κλαυθμώνος.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από την Ομάδας Πολιτιστικών Δράσεων της Ενότητας

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από...

Καρυστιανού: Τα τρία εγκλήματα και τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα

Λίγες μέρες μετά από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από...

Λάρισα: O 1ος Δρόμος Μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές,...

Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο εγείρει ερωτήματα για τον αριθμό των επιβατών

Ερωτήματα εγείρει διάλογος που είχαν εργαζόμενοι στο σιδηροδρομικό δίκτυο...