Συγκίνηση στο ΑΠΘ από τις οικογένειες θυμάτων των Τεμπών

Date:

Συγκλόνισαν την αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ τα λόγια της μητέρας της 23χρονης Εριέττας, που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία των Τεμπών.

Οι οικογένειες της Εριέττας Μόλχου και της Ελπίδας Χούπα παρέλαβαν τιμητικά τα πτυχία τους, στην ορκωμοσία του τμήματος Αρχιτεκτονικής που τελείται σε βαρύ κλίμα με την απουσία των κοριτσιών.

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για όλα τα παιδιά, για τις προσπάθειες τους και τη μελέτη τους και μαζί γιορτάζουν και τα δικά μας παιδιά ως συμπαρόντα, μέσα από εμάς. Εγώ είμαι πολύ περήφανη μαμά για την Εριέττα μου», δήλωσε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, με τους πτυχιούχους συμφοιτητές της Εριέττας να ξεσπάνε σε δάκρυα.

Εκ μέρους της Ελπίδας Χούπα, παρέλαβαν το πτυχίο τα δυο αδέλφια της, ο Σεραφείμ και ο Κωνσταντίνος, αγκαλιασμένοι με τους γονείς της Εριέττας.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Τέμπη: Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας δεν έβλεπε τα τρένα – Τι κατέθεσε υπάλληλος του ΟΣΕ

Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας του ΟΣΕ δεν έχει δυνατότητα να παρακολουθεί...

Τέμπη: Σοβαρές ελλείψεις σε ΟΣΕ και ΡΑΣ εντοπίζει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Σοβαρές διαχρονικές ελλείψεις που αφορούν ΟΣΕ και ΡΑΣ εντοπίζει...