Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» τιμά το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Date:

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» τιμά το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Κάλεσμα για συμμετοχή στις τριήμερες εκδηλώσεις και στην πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία
Κατάθεση στεφάνου από Δ.Σ. της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Παρασκευή, 17/11/2017, 10:30 π.μ.

Συμπληρώνονται φέτος 44 χρόνια από την ηρωική εξέγερση της νεολαίας και του εργαζόμενου λαού στο Πολυτεχνείο, κατά της ξενόφερτης στρατιωτικής δικτατορίας.
Ο αγώνας για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» εμπνέει, ακόμα σήμερα, και δείχνει τον δρόμο για την απόκρουση της επίθεσης που δεχόμαστε από την κυβέρνηση, το κεφάλαιο, την ΕΕ, στις συντάξεις μας, στην υγεία, στα δικαιώματά μας.
Αυτή η αγωνιστική παρακαταθήκη αποτελεί τον οδηγό για τη δική μας στάση, τα δικά μας βήματα, τη δική μας δράση την ώρα που οι «θεσμοί» (Ευρ. Ένωση – Δ.Ν.Τ. – Ευρ. τράπεζα), συνεχίζουν με εκβιασμούς, τρομοκρατία και οικονομικό πόλεμο να «φορτώνουν στις πλάτες μας» την κρίση των επιχειρηματικών ομίλων και των πολιτικών που τους στηρίζουν. Και τα νέα μέτρα που συμφώνησαν με το 3ο Μνημόνιο και υλοποιεί η συγκυβέρνηση, είναι δυσβάστακτα για εμάς και τις οικογένειες μας αφού συνεχίζουν να φέρνουν φοροκαταιγίδα και χαράτσια, συνεχείς περικοπές εργασιακών δικαιωμάτων και ιδιωτικοποιήσεις ακόμα και στους πιο ευαίσθητους κοινωνικά τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία και η Πρόνοια.
Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» καλεί τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν μαζικά στον τριήμερο εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου και στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στις 17 Νοέμβρη προς την αμερικάνικη πρεσβεία.
Το Δ.Σ. της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, 17 του Νοέμβρη 2017

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 10:30 π.μ. γραφεία ΟΣΕ

Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 10:30...

Τέμπη: Με περιοριστικούς όρους ελεύθερος ο μόνιμος σταθμάρχης του ΟΣΕ στη Λάρισα

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό...

ΟΣΕ: Σε κακό χάλι τα τούνελ της Κακιάς Σκάλας

Τα τούνελ της «Κακιάς Σκάλας» εξακολουθούν να παραμένουν το...