Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε για μια ακόμη χρονιά τη Δράμα με τρένο

Date:

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε για μια ακόμη χρονιά τη Δράμα με τρένο

Μπορεί να μην περνάει επιβατική αμαξοστοιχία από την Δράμα αλλά περνάει ο Άη Βασίλης με την vintage αμαξοστοιχία του χάριν στις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων ανθρώπων όπως ο ΜΕΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ Σιδηροδρομικών και Φίλων Σιδηροδρόμου Δράμας.

Ο Μ. Ε. Α. Σ. “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” Σιδηροδρομικών & Φίλων Σιδηροδρόμου Δράμας, δρομολόγησε, για μια ακόμη χρονιά την αμαξοστοιχία του Άη Βασίλη, μοιράζοντας δώρα και χαρά στους δεκάδες μικρούς και μεγάλους φίλους του που τον περίμεναν!

Αυτό έγινε με την συμπαράσταση του ΟΣΕ, που παραχώρησε το Μουσειακό Τροχαίο Υλικό, τον Σ. Σ. Δράμας και το προσωπικό του. Σημαντική ήταν η παρουσία του Προϊσταμένου κ. Φεστερίδη Ιωάννη, που μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΟΣΕ κου Τερεζάκη Παναγιώτη. Καταλυτική η βοήθεια της Τ. Ε. Σ. Τεχνικής Εταιρείας Σερρών που διέθεσε την κινητήρια μονάδα. Η κα Αλεξάνδρα και ο κ. Χάρης Παναγιωτίδης της “ΠΟΡΕΙΑ” ΑΕ γλύκαναν με την χορηγία τους τα παιδιά, ο δε κ. Θωμάς Μαργαρίτης αφηγήθηκε με Παραμύθι την Ονειρούπολη. Το Τοπικό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Οδηγισμού με τα “Πουλάκια” του συμπαραστάθηκε ενεργά.

Το Δ.Σ. και η ομάδα εθελοντών του συλλόγου τιμά και ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της μοναδικής εκδήλωση και εύχεται καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το 2024!!!

Η σελίδα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» Σιδηροδρομικών και Φίλων Σιδηροδρόμου Δράμας στο Facebook:
https://www.facebook.com/groups/903810073110419

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από την Ομάδας Πολιτιστικών Δράσεων της Ενότητας

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από...

Καρυστιανού: Τα τρία εγκλήματα και τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα

Λίγες μέρες μετά από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από...

Λάρισα: O 1ος Δρόμος Μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές,...

Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο εγείρει ερωτήματα για τον αριθμό των επιβατών

Ερωτήματα εγείρει διάλογος που είχαν εργαζόμενοι στο σιδηροδρομικό δίκτυο...