Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ν. Ιωνίας: Διαμαρτυρία τη Δευτέρα στο Δημαρχείο ενάντια στο κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ

Date:

Διαμαρτυρία τη Δευτέρα 29 Γενάρη στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας για να απαιτήσουν να παρθεί απόφαση ενάντια στο κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ.

Στο κάλεσμά του ο Σύνδεσμος σημειώνει:

«Το κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Ν. Ιωνία και η μεταφορά του στην Αγ. Παρασκευή θα προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους ασθενείς. Ταυτόχρονα είναι η προαναγγελία για το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας που απειλείται με έξωση εδώ και καιρό χωρίς μέχρι τώρα να ενδιαφέρεται κανείς από την κυβέρνηση, την Περιφέρεια, τον δήμο. Πρόκειται για πολιτική τους επιλογή προς όφελος του ιδιωτικού τομέα Υγείας!

Σας καλούμε τη Δευτέρα 29 Γενάρη, στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Ν. Ιωνίας για να παρευρεθούμε μαζικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να απαιτήσουμε να παρθεί απόφαση στήριξης του αγώνα μας.

Διεκδικούμε:

Να παραμείνει το φαρμακείο στη Ν. Ιωνία και να μη μεταφερθεί στον ακατάλληλο χώρο που το πηγαίνουν (σε πρώτο όροφο κτιρίου στην Αγ. Παρασκευή).

Να βρεθεί κατάλληλος χώρος για να στεγαστεί το φαρμακείο στην Ν. Ιωνία μαζί με το Κέντρο Υγείας που εδώ και καιρό απειλείται με έξωση. Λύση θα μπορούσε να είναι η αγορά και η διαμόρφωση κάποιου εγκαταλελειμμένου εργοστασίου από τα πολλά που υπάρχουν στην περιοχή ή η εκ νέου διαμόρφωση του παλιού ΙΚΑ με την αξιοποίηση όλων των ορόφων του και του προαύλιου χώρου.

Να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας με όλο το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από την Ομάδας Πολιτιστικών Δράσεων της Ενότητας

Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών δημιουργημάτων από...

Καρυστιανού: Τα τρία εγκλήματα και τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα

Λίγες μέρες μετά από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από...

Λάρισα: O 1ος Δρόμος Μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές,...

Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο εγείρει ερωτήματα για τον αριθμό των επιβατών

Ερωτήματα εγείρει διάλογος που είχαν εργαζόμενοι στο σιδηροδρομικό δίκτυο...