Διαμαρτυρία της ΣΕΑ των συνταξιούχων προς τον Υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη

Date:

Διαμαρτυρία της ΣΕΑ των συνταξιούχων προς τον Υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη

Δελτίο τύπου

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων (ΣΕΑ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη για την πρωτόγνωρα άσχημη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά του απέναντι στους συνταξιούχους και τους εκπροσώπους τους κατά την χθεσινή τους συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο υγείας για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Συγκεκριμένα αφού στο Υπουργείο εδώ και αρκετές ημέρες πριν είχε αποσταλεί το Υπόμνημα της ΣΕΑ με τα αιτήματα και το αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό υγείας, την ημέρα της συγκέντρωσης και της πορείας στο Υπουργείο, οι συνταξιούχοι και η αντιπροσωπεία τους συνάντησε πόρτες κλειστές δίχως καμιά από την μεριά του υπουργείου ανταπόκριση ή ενημέρωση για το τι θα γίνει με την συνάντηση. Το κλισέ των υπαλλήλων (μέσα από τα κάγκελα) ήταν, «περιμένετε» και «ξανά περιμένετε», δίχως να ξεκαθαρίζεται από την μεριά τους πόσο και γιατί θα πρέπει να περιμένουμε.

Μετά από περίπου μιάμιση ώρα,  η αντιπροσωπία της ΣΕΑ αναγκάσθηκε, μετά από μεγάλη κούραση των ηλικιωμένων,  να τους ζητήσει να αποχωρήσουν. Η αντιπροσωπεία της παρέμεινε για ακόμη μια ώρα δίχως καμιά ανταπόκριση και αποχώρησε καταγγέλλοντας όλη αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και αντιμετώπιση.  Οι αγωνιστικές μας εκδηλώσεις για τα προβλήματα της υγείας συνεχίζονται και κλιμακώνονται σε όλη την χώρα με συγκεντρώσεις σε κάθε περιφέρεια και νομό. Από την μεριά της ΣΕΑ το αίτημα για συνάντηση  με τον Υπουργό  για να δώσει απαντήσεις στα καυτά προβλήματα της υγείας παραμένει. Καλούμε τον κ. Υπουργό να ανταποκριθεί στο αίτημα της ΣΕΑ που εκπροσωπεί το σύνολο των συνταξιούχων της Χώρας μας.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις
ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Το Δελτίο Τύπου σε PDF

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...

Τέμπη: Ζητούν τους αποδέκτες των 25 τόνων χημικού διαλύτη

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών,...