Συνεχίζεται η ταλαιπωρία εργαζομένων που μετακινούνται με τρένο στην γραμμή Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Date:

Το θέμα των προβλημάτων που προκαλούνται σε εργαζόμενους που χρησιμοποιούν καθημερινά το σιδηροδρομικό δίκτυο στον άξονα Λάρισα – Θεσσαλονίκη, επαναφέρει με ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «οι εργαζόμενοι που μετακινούνται καθημερινά στον άξονα Λάρισα-Θεσσαλονίκη βιώνουν εδώ και καιρό μια τραγική κατάσταση. Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των δρομολογίων με συνέπεια οι συνάδελφοι να καθυστερούν στην προσέλευση στην δουλειά τους καθώς και στην επιστροφή στον τόπο κατοικίας τους. Σ΄ αυτό ήρθαν να προστεθούν για ακόμα μία φορά οι αλλαγές καθώς και οι καταργήσεις δρομολογίων.

Το Εργατικό Κέντρο ζητά την επαναφορά όλων των δρομολογίων και την επιβίβαση όλων των εργαζομένων με κάρτες που έχουν εκδοθεί με έκπτωση σε όλα τα τραίνα intercity.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Hellenic Train: Νέα απόλυση εργαζόμενης – Τι καταγγέλλει το Σωματείο

Την απόλυση εργαζόμενης στις διοικητικές υπηρεσίες της Hellenic Train...

«Θριάσιο ΙΙ»: Νέα παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για την προσφορά των Hellenic Train-Damco

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου παρατείνεται η ισχύς της προσφοράς...

Κυψέλη: Κινητοποίηση για τα ζητήματα ασφαλείας που προέκυψαν κατά την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στους κατοίκους της Κυψέλης, καθώς είναι...

Λεηλασία του λαού: Εκτίναξη του πληθωρισμού στο 5,1% τον Σεπτέμβριο!

Λεηλασία!!! Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει για την αφαίμαξη...