Τέμπη: Ο Δ. Κουτσούμπας κατέθεσε 57 κόκκινα τριαντάφυλλα, με την υπόσχεση πως «δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να ξεχαστεί»

Date:

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με την υπόσχεση πως το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί και δεν θα αφήσουμε συγκαλυφθούν οι υπεύθυνοι, 57 κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για κάθε αθώα ψυχή, που χάθηκε στο έγκλημα των Τεμπών, κατέθεσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρέθηκε από νωρίς το πρωί στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος, στα Τέμπη.

Σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «57 κόκκινα τριαντάφυλλα για 57 αθώες ψυχές που χάθηκαν πέρυσι τέτοια μέρα, σ’ αυτό το πρωτοφανές έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα.

Επαναλαμβάνουμε την υπόσχεση που δώσαμε απ’ την πρώτη μέρα για απόδοση όλων των πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε όλους, είτε αφορά κυβερνώντες, υπουργούς είτε αφορά υπηρεσίες της ΕΕ, είτε αφορά υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται τους σιδηροδρόμους του ελληνικού κράτους, είτε αφορά διευθυντές, προϊσταμένους, υπάλληλους, υπεύθυνους γι’ αυτό το τραγικό έγκλημα.

Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί αυτή η τραγωδία, αυτό το έγκλημα, γιατί όλο και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει άρον-άρον την εξεταστική επιτροπή, τη διερεύνηση αυτού του εγκλήματος, την ίδια ώρα που προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία γι’ αυτό το έγκλημα, γι’ αυτή την τραγωδία στην οποία χάθηκαν 57 αθώες ψυχές, τα περισσότερα παιδιά μας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνοδευόταν από τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, τη Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ, τους δύο βουλευτές της Θεσσαλίας Γιώργο Λαμπρούλη και Βασίλη Μεταξά, καθώς και κλιμάκιο της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

Στη συνέχεια ο Δ. Κουτσούμπας θα μεταβεί στην απεργιακή συγκέντρωση της Λάρισας, που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...

Τέμπη: Ζητούν τους αποδέκτες των 25 τόνων χημικού διαλύτη

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών,...