Καρυστιανού: Τα τρία εγκλήματα και τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα

Date:

Λίγες μέρες μετά από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζουν και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών της τραγωδίας των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, μίλησε εκ νέου στον ΑΝΤ1 για τα «εγκλήματα που συνεχίζουν να γίνονται».

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 η Μαρία Καρυστιανού: «Είναι αδικαιολόγητη η καθυστέρηση και δεν ξέρω πώς μπορούμε πραγματικά, ποια αιτία να φανταστούμε και ποιο λόγο μπαίνοντας στο μυαλό των ανακριτών να στέλνουμε ένα χρόνο μετά, να ζητάμε βοήθεια και να στέλνουμε υλικό προς εξέταση στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με την ίδια υπάρχουν τρία εγκλήματα στην υπόθεση των Τεμπών. «Πρώτο έγκλημα είναι η αδιαφορία και η επικινδυνότητα με την οποία λειτουργούσε ο συρμός τόσα χρόνια. Το δεύτερο είναι φυσικά το έγκλημα το μπαζώματος και το τρίτο φυσικά είναι το πώς είναι δυνατόν τώρα που ξέρουμε ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα ασφαλείας σε λειτουργία να γίνονται δρομολόγια», υπογράμμισε η Μαρία Καρυστιανού.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο Πειραιά του ΟΣΕ

Εκδήλωση στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κεντρικό Εργοστάσιο...

Τέμπη: Ειδικό Δικαστήριο δείχνει ο εισαγγελέας για το μπάζωμα στον χώρο της τραγωδίας

Την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, καθώς και...

ΓΑΙΑΟΣΕ: Σχέδιο παραχώρησης σε «επενδυτές» των σιδηροδρομικών σταθμών Λάρισας, Πλαταμώνα και Κατάκολου

Στην έναρξη της διαδικασίας αξιοποίησης τριών σημαντικών ακινήτων της σιδηροδρομικής περιουσίας...

Δίκη για Τέμπη: Απόρριψη των αιτημάτων αναβολής πρότεινε η εισαγγελέας

Την απόρριψη των αιτημάτων για την αναβολή της δίκης...