Υπουργείο Εργασίας: Αρνητικό σε όλες τις βασικές διεκδικήσεις των συνταξιούχων

Date:

Αρνητική σε όλες τις βασικές διεκδικήσεις των συνταξιούχων ήταν η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΕΑ) την Πέμπτη 7 Μάρτη. Στη συνάντηση που έγινε με την υπουργό Εργασίας Δ. Μιχαηλίδου και τον υφυπουργό Π. Τσακλόγλου, ως συνέχεια της μεγάλης πανελλαδικής συγκέντρωσης που είχε γίνει στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβρη και της συνάντησης με τον προηγούμενο υπουργό Εργασίας, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις έθεσαν όλο το πλαίσιο αιτημάτων απαιτώντας την ικανοποίησή τους.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΣΕΑ των συνταξιούχων: «Από τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε οι υπουργοί δεν απάντησαν θετικά σε κανένα από τα μεγάλα και ουσιαστικά ζητήματα, από αυτά που έχουν τσακίσει τις συντάξεις και τα δικαιώματά μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, ως αποτέλεσμα των αντισυνταξιουχικών αντιλαϊκών πολιτικών που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή συνεχίζει. Επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι οι δικές μας ανάγκες δεν χωράνε στις ανάγκες των αντιλαϊκών τους πολιτικών».

Γι’ αυτό η ΣΕΑ καλεί τα σωματεία και τους συνταξιούχους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τη συνέχιση της αγωνιστικής δράσης «ως τη μοναδική επιλογή που έχουμε να αποκρούσουμε τις βάρβαρες πολιτικές και να λύσουμε τα δίκαια αιτήματά μας, που τα έχουμε πληρώσει σε όλη μας τη ζωή με τη δουλειά μας και δεν τα χρωστάμε σε κανέναν».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Θα ξανασφυρίξει το Πάσχα ο «Μουτζούρης»

Προχωρούν από τον ΟΣΕ οι εργασίες αποκατάστασης της γραμμής...

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...