ΟΕΝΓΕ: «Ο Γεωργιάδης χωρίς ίχνος ντροπής πρωταγωνίστησε σε μια φιέστα πάνω από το φορείο του ασθενή!»

Date:

«Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην υγεία και τη ζωή. Δωρεάν υγεία για όλους», τονίζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) για τη φίεστα του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης στις 12 Μάρτη.

Καλεί «αύριο Πέμπτη 14 Μάρτη στη στάση εργασίας 13.00 με 15.00 και στην κινητοποίηση στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στις 14.30, ενάντια στη φιέστα της ντροπής που ετοιμάζει το υπουργείο υγείας», σημειώνοντας ότι, «μαζί με τους ασθενείς και όλο το λαό να τους σταματήσουμε! Δε θα επιτρέψουμε στον Υπουργό Υγείας να αντιμετωπίζει τους ασθενείς σα λάφυρα! Δε θα γίνουμε οι γιατροί “κυνηγοί κεφαλών” για να κάνει μπίζνες το δημόσιο νοσοκομείο επιχείρηση!»

Η ΟΕΝΓΕ αναφέρει ότι, «χθες ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε περιχαρής την πραγματοποίηση του πρώτου απογευματινού επί πληρωμή χειρουργείου. Χωρίς ίχνος ντροπής πρωταγωνίστησε σε μια φιέστα κυριολεκτικά πάνω από το φορείο του ασθενή! Σε ανακοίνωση δε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχτηκε ότι ο συγκεκριμένος ασθενής ήταν από το 2019 στη λίστα αναμονής της ντροπής για αρθροπλαστική. Έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ασθενής ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την λύση που του έδωσε! Ευχαρίστησε δηλαδή ο ασθενής την κυβέρνηση που του έδωσε τη δυνατότητα να πληρώσει από την τσέπη του για να χειρουργηθεί στο δημόσιο σύστημα υγείας κ. Γεωργιάδη; Ευχαρίστησε που περίμενε 4 χρόνια για να χειρουργηθεί, επειδή το 30% των αιθουσών δε λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού;».

«Είναι τόσο το άγχος του υπουργού Υγείας να πείσει ότι ο λαός είναι με το μέρος του σ’ αυτό το εγκληματικό εγχείρημα των απογευματινών χειρουργείων που πραγματικά καταλήγει στη γελοιότητα!, επισημαίνει και προσθέτει:

«Ντράπηκε και η ντροπή. Ο υπουργός Υγείας ντίλερ που διαφημίζει τις μπίζνες του δημόσιου νοσοκομείου επιχείρηση. Καμία ανοχή. Ο υπουργός μιλάει για “νίκη”. Ο υπουργός πρέπει να μας εξηγήσει ποιόν νικάει. Νικάει τον λαό που πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές και φόρους; Είναι όμως βαθιά γελασμένος γιατί στο τέλος θα βγει νικητής ο λαός ενάντια στους χυδαίους εμπόρους – dealers της υγείας και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους».

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Θα ξανασφυρίξει το Πάσχα ο «Μουτζούρης»

Προχωρούν από τον ΟΣΕ οι εργασίες αποκατάστασης της γραμμής...

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Εκλέχτηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο Παράρτημα Αχαΐας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Την...

Οδοντωτός: Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό σε Διακοπτό και Καλάβρυτα

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επαγγελματίες και παράγοντες της...

Τεχνικός σύμβουλος για Τέμπη: Υπάρχει μονταζιέρα και στα βίντεο από τα δύο τρένα

Για παραποιημένα βίντεο που δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, πριν...