Τέμπη: Νέες μηνύσεις από συγγενείς των θυμάτων – Επανέλεγχος του οπτικού και ηχητικού υλικού της δικογραφίας

Date:

Νέες μηνύσεις αναμένεται να κατατεθούν αύριο ή μεθαύριο από συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Θα είναι ονομαστικές και θα αφορούν σε εκπροσώπους Αρχών, που διαχειρίστηκαν την υπόθεση τις πρώτες ώρες και τις πρώτες ημέρες, μετά το δυστύχημα.

Παράλληλα, σήμερα συγγενείς αναμένεται να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή, σε ό,τι αφορά τις μηνύσεις περί συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών.

Και ενώ η ανακριτική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με εντολή του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή κατάσχεται ο σκληρός δίσκος του οπτικού και ηχητικού υλικού, το οποίο από την Αθήνα θα αποσταλεί στην Λάρισα, προκειμένου να γίνει αντιπαραβολή με το αντίστοιχο υλικό που περιέχεται στην δικογραφία, έτσι ώστε να διαλευκανθεί τυχόν αλλοίωσή του.

share post

Δημοφιλέστερα

Και άλλα σαν αυτό
Σχετικα

Δίκη για τα Τέμπη: «Ο Μπακαΐμης είναι ο νεκροθάφτης της υπόθεσης»

Με την κατάθεση του Χρήστου Τηλκερίδη, πατέρα του Άγγελου...

Όλοι οι συνταξιούχοι στην παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη 14/10/2026 στις 11π.μ.

Όλοι οι συνταξιούχοι στην παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο...

Σε ρυθμό νέων αγωνιστικών κινητοποιήσεων οι συνταξιούχοι

Σε νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων μπαίνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές...