ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 2018 12 05 papamichail 1

EKDROMES

EKDROMI 2018 10 28

EKDROMI 2018 11 25

 ENOTHTA No 138 1

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Νο 138

palaiotera fylla

  VIDEO

  eopyy perifereies

2018 10 15 aitiseis

ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΕΑΕΠ
WORD PDF

ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΚΑ
WORD PD
F

Σχετικά με τις αιτήσεις για τη 13η και 14η σύνταξη

Σχετικά με τις αιτήσεις για τη 13η και 14η σύνταξη
2018 10 15 aitiseisΤα link των σχετικών αιτήσεων:
ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΕΑΕΠ: (WORD) – (PDF)
ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΚΑ: (WORD) – (PDF)
Με αφορμή την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που έκρινε παράνομη την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης καθώς και άλλες περικοπές μνημονιακών νόμων του 2012, που είχε προσφύγει συνταξιούχος, για άλλη μια φορά εμφανίστικαν δημοσιεύματα και δηλώσεις για «απόφαση βόμβα» που «ανοίγει παράθυρο για επιστροφή των δώρων και των περικοπών των μνημονιακών νόμων του 2012».
Πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτό που κρίθηκε με την συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι κάτι καινούριο. Με απόφαση της ολομέλειας του Συμβούλιου της Επικρατείας τον Ιούνιο 2015, κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι παραπάνω περικοπές των νόμων 4051 και 4093 του 2012, που όμως δεν εφαρμόστηκε.

Διαβάστε περισσότερα: Σχετικά με τις αιτήσεις για τη 13η και 14η σύνταξη

Αίτημα εκ νέου συνάντησης με Δ/ντα Σύμβουλο ΟΣΕ κ. Π. Θεοχάρη

Αίτημα εκ νέου συνάντησης με Δ/ντα Σύμβουλο ΟΣΕ κ. Π. Θεοχάρη
Ακολουθεί η επιστολή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

oseΠΡΟΣ: Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Θεοχάρη.
ΚΟΙΝ: Μέλη ΔΣ/ΟΣΕ
Κύριε Σύμβουλε,
Στις 21/3/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας μαζί σας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας τέθηκαν προς συζήτηση σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν και χρήζουν άμεσης λύσης.
Με τη σημερινή μας επιστολή, σας επισημαίνουμε εκ νέου:
1ον. Σε 241 συναδέλφους μας μετά τη συνταξιοδότησή τους από τον ΟΣΕ χορηγήθηκε σημαντική μειωμένη η αποζημίωση που δικαιούνται. Το Προεδρείο του Σωματείου μας, συναντήθηκε με τις προηγούμενες Διοικήσεις του ΟΣΕ επισημαίνοντας κάθε φορά την κατάφορη αυτή αδικία. Παρά τις προσπάθειές μας όμως, μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί λύση στο ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα: Αίτημα εκ νέου συνάντησης με Δ/ντα Σύμβουλο ΟΣΕ κ. Π. Θεοχάρη

Μαζική και δυναμική η κινητοποίηση των συνταξιούχων της 4ης Οκτώβρη

Μαζική και δυναμική η κινητοποίηση των συνταξιούχων της 4ης Οκτώβρη
2018 10 04 sygkentrosiΜε μαζική συμμετοχή και μαχητικότητα συμμετείχαν οι συνταξιούχοι της Αττικής στην κινητοποίηση της Πέμπτης, 4 του Οκτώβρη 2018 ύστερα από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - Δημοσίου - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ - ΠΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕΟι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) με κεντρικό σύνθημα «Οι συνταξιούχοι δεν σκύβουν το κεφάλι. Διεκδικούμε στο ακέραιο ό,τι μας έχει αφαιρεθεί».

Διαβάστε περισσότερα: Μαζική και δυναμική η κινητοποίηση των  συνταξιούχων της 4ης Οκτώβρη

Προσκλητήριο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για μαζικής συμμετοχή στην Παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων

Προσκλητήριο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για μαζική συμμετοχή στην Παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων

ΠAΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ « Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
2018 06 19 pano1ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018, ΩΡΑ 10.00΄π.μ.
στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά)

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες Συνταξιούχους Σιδηροδρομικούς να συμμετέχουν μαζικά στην Παναττική συγκέντρωση των Συνταξιούχων την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018 και ώρα 10.00΄π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά).

Διαβάστε περισσότερα: Προσκλητήριο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για μαζικής συμμετοχή στην Παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων

Όλοι στην Παναττική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση, την Πέμπτη, 4.10.2018, 10 π.μ. στην Πλ. Εθνικής Αντίστασης

Όλοι στην Παναττική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση, την Πέμπτη, 4.10.2018, 10 π.μ. στην Πλ. Εθνικής Αντίστασης
2018 10 04 eikonaΚάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ - Π.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ για νέα Παναττική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση, την Πέμπτη, 4 του Οκτώβρη και ώρα 10 πμ στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΑΔΙΑΚΟΠΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Οι μαχητικές μας αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε την προηγούμενη περίοδο σε όλη την χώρα σε ένα ασίγαστο μαραθώνιο αγώνα, είναι παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον δίκαιο αγώνα μας και να βάλουμε φραγμό στην νέα λαίλαπα που έρχεται. Στον νέο σφαγιασμό που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει για τις πενιχρές συντάξιμες αποδοχές μας με τον νόμο «Κατρούγκαλου», την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων, την οριστική αφαίρεση του ΕΚΑΣ, την κατακρεούργηση των συντάξεων χηρείας την μείωση του αφορολόγητου.
Στην Αθήνα πραγματοποιούμε νέα Παναττική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση, ημέρα Πέμπτη, 4.10.2018 και ώρα 10 πμ στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Διαβάστε περισσότερα: Όλοι στην Παναττική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση, την Πέμπτη, 4.10.2018, 10 π.μ. στην Πλ. Εθνικής...