ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Για τις ανεξόφλητες δαπάνες του ΤΑΥΤΕΚΩ

Για τις ανεξόφλητες δαπάνες του ΤΑΥΤΕΚΩ
Επιστολή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» προς τον Υπουργό Υγείας Αντρέα Ξανθό

2017 12 05 tayteko eopyyΚύριε Υπουργέ,
Στις 23/11/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων μαζί σας - αμέσως μετά την Παν-αττική συγκέντρωση των συνταξιούχων - κατά τη διάρκεια της οποίας, σας κατατέθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα των συνταξιούχων σχετικά με τον τομέα της Δημόσιας Υγείας.
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου  Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», ο οποίος σας έθεσε ένα συγκεκριμένο ζήτημα  που σχετίζεται με την ένταξη του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ.
Πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει δαπάνες για λόγους υγείας και είχαν καταθέσει ήδη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, δεν έχουν μέχρι σήμερα λάβει τα χρήματά τους.
Τα χρήματα αυτά, που έχουν δαπανηθεί από το υστέρημα των συναδέλφων μας συνταξιούχων για λόγους υγείας κι επειδή έχει περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά, θεωρούμε εύλογο ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν εξοφληθεί.

Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε το αίτημα που θέσαμε και να ζητήσουμε την άμεση παρέμβασή σας για να γίνουν οι όποιες απαραίτητες ενέργειες χρειάζονται ώστε να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα χωρίς άλλη καθυστέρηση.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σωτήρης Ραυτόπουλος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτης Ρούσσος

Η Επιστολή σε PDF