ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 2019 01 01 PITA PIC

EKDROMES

EKDROMI 2019 01 27

EKDROMI 2019 02 24

EKDROMI 2019 03 31

 ENOTHTA No 140 1

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Νο 140

palaiotera fylla

  VIDEO

  eopyy perifereies

2018 10 15 aitiseis

ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΕΑΕΠ
WORD PDF

ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΚΑ
WORD PD
F

Επιστολή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» προς τον νέο Δ/ντα Σύμβουλο ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Θεοχάρη

Επιστολή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» προς τον νέο Δ/ντα Σύμβουλο ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Θεοχάρη
Με επιστολή της η «ΕΝΟΤΗΤΑ» ζητεί από τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Θεοχάρη συνάντηση ώστε να του αναπτυχθούν προβλήματα των συνταξιούχων σιδηροδρομικών, όπως οι μειωμένες αποζημιώσεις και οι περικοπές αυτών καθώς και η καθυστέρηση της έκδοσης των νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων.
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Σύμβουλε,
Μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων σας, παρακαλούμε να ορίσετε το συντομότερο δυνατόν συνάντηση του Προεδρείου του Συνδέσμου μας μαζί σας, προκειμένου να μπορέσουμε να σας αναπτύξουμε σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους όπως:
Περίπου σε 241 συνάδελφοι μας - μετά την συνταξιοδότησή τους από τον ΟΣΕ - χορηγήθηκε σημαντική μειωμένη η αποζημίωση που δικαιούνται.
Το προεδρείο του Σωματείου μας, συναντήθηκε με τις προηγούμενες Διοικήσεις του ΟΣΕ επισημαίνοντας κάθε φορά την κατάφορη αυτή αδικία. Παρά τις προσπάθειές μας, όμως δεν δόθηκε λύση στο παραπάνω ζήτημα.
Ένα άλλο θέμα που εκκρεμεί είναι η έκδοση των υπηρεσιακών ταυτοτήτων. Παρόλο που τα στοιχεία από τον περασμένο Νοέμβριο έχουν δοθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα, ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει κάτι νεότερο.
Τέλος, με την εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου έγινε περικοπή του 25% των αποζημιώσεων. Έχουν ήδη εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν συναδέλφους συνταξιούχους. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε πώς και πότε θα επιστραφούν τα χρήματα στους συναδέλφους.
Αναμένοντας την άμεση απάντησή σας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σωτήρης Ραυτόπουλος
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παναγιώτης Ρούσσος

Η επιστολή σε PDF