ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 2019 01 01 PITA PIC

EKDROMES

EKDROMI 2019 01 27

EKDROMI 2019 02 24

EKDROMI 2019 03 31

 ENOTHTA No 140 1

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Νο 140

palaiotera fylla

  VIDEO

  eopyy perifereies

2018 10 15 aitiseis

ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΕΑΕΠ
WORD PDF

ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΚΑ
WORD PD
F

Για τις παράνομες παρακρατήσεις και τις σχετικές αιτήσεις

Για τις παράνομες παρακρατήσεις και τις σχετικές αιτήσεις
Κατεβάστε και τα σχετικά έντυπα προς ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ
Οι παράνομες παρακρατήσεις επί των συντάξεων, τις οποίες η κυβέρνηση «και οι διοικήσεις των Ταμείων» έχει επιβάλλει παραβιάζοντας ακόμα και τους νόμους που έχουν ψηφιστεί από αυτή και τις προηγούμενες, παρακρατήσεις επί των κύριων και επικουρικών συντάξεων που οφείλονται σε «λάθος» υπολογισμούς και εφαρμογή των νόμων.

Κατά συνέπεια η διόρθωση των «λαθών» αυτών και η επιστροφή των παράνομων παρακρατήσεων στους συνταξιούχους είναι πολιτικό θέμα, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα με δική της υπουργική εντολή προς τις διοικήσεις των Ταμείων να διορθώσουν τα προβλήματα αυτά και να επιστρέψουν τα παρακρατηθέντα ποσά στους δικαιούχους. Με τον τρόπο αυτό θα απαλλαγούν χιλιάδες συνταξιούχοι από την ταλαιπωρία να πηγαίνουν στις υπηρεσίες των Ταμείων για αν υποβάλουν αιτήσεις.
Αν οι συνάδελφοι πιστεύουν ότι πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις, αυτό δεν έχει κανένα κόστος και μπορούν να το κάνουν.
Αναρτούμε τα έντυπα των αιτήσεων, τα οποία μπορούν να τα προμηθευτούν και από τα γραφεία του Σωματείου, με τη σημείωση ότι αυτά θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ).
Ταυτόχρονα και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί, καλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους να γυρίσουν την πλάτη σε όσους μεθοδευμένα προσπαθούν να τους σύρουν στα δικηγορικά γραφεία με το αζημίωτο.

Έντυπο προς ΕΦΚΑ
ΑΡΧΕΙΟ WORD
ΑΡΧΕΙΟ PDF

Έντυπο προς Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π
ΑΡΧΕΙΟ WORD
ΑΡΧΕΙΟ PDF